BRUM revine cu un nou material discografic VIDEO

BRUM revine cu un nou material discografic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
BRUM revine cu un nou material discografic numit The Spot

La începutul acestui an, BRUM se va afla în turneul de promovare a noului material discografic, „The Spot”, care va fi lansat sub formă de EP. „The Spot” va conține patru piese, înregistrate și mixate de către Uțu Pascu, EP-ul fiind programat să fie lansat în data de 22 ianuarie, pe bandcamp-ul BRUM. Primul concert din turneu va fi la sfârșitul lunii ianuarie, în București, în club Control, urmat de concerte în Cluj, Timișoara, Tîrgu-Mureș și altele.

Cătălin Vastagu, Anghel Mailat şi Radu Pieloiu activează în formula actuală din anul 2012 iar proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa.


La sfârșitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizați la categoria „Best Electro”, la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete.

În luna aprilie 2015 a apărut „Today”, albumul de debut BRUM, acesta fiind lansat şi pe suport fizic, însă nu sub forma tradiţionalului disc/CD ci sub forma unui „postcard cu magnet”, cu 100 de grafici-artwork unicat, lucrând cu peste 30 de artişti grafici, atât din România cât şi din străinătate. De la artişti consacraţi până la copii dintr-o grădiniţă din Timişoara, cele 100 grafici unicat cuprind mai multe ramuri artistice: grafică digitală, pictură, fotografie, grafică de şevalet, poezie şi altele. Una din piesele BRUM a fost inclusă şi în Made in TM – One Take Live, compilaţia anuală care prezintă muzica timişoreană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.