Firmele care se ocupă de deszăpezire, chestionate de vicepreşedintele CJ Timiş, Roxana...

Firmele care se ocupă de deszăpezire, chestionate de vicepreşedintele CJ Timiş, Roxana Iliescu, în cadrul unei şedinţe de urgenţă. Care e starea drumurilor

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii firmelor care asigură deszăpezirea celor şase sectoare în care a fost împărţit judeţul Timiş au fost convocaţi astăzi într-o şedinţă la şediul Consiliului Judeţean Timiş. Vicepreşedintele Roxana Iliescu, care are în subordine Direcţia Tehnică condusă de Marius Oneţiu, a dorit să ştie dacă firmele care au contracte cu CJ Timiş sunt pregătite pentru ninsoarea abundentă din Timiş.

„Din cauza evoluţiei vremii şi a informaţiilor pe care le-am citit în presă, inclusiv ştim cu toţii că s-a anunţat cod galben de la ora 13 de astăzi până mâine la ora 10.00, i-am solicitat directorului Marius Oneţiu să vă convoace într-o întâlnire de urgenţă pentru a afla direct de la dumnevoastră raportul de activitate curent şi ceea ce aveţi în plan pentru zilele următoare. Avem contract încheiat pe patru ani de zile acum trei ani de zile cu societăţi comerciale care asigură servicii de deszăpezire pe drumuri.


Avem întreg judeţul Timiş împărţit în şase zone de acţiune, pe fiecare zonă de acţiune am nominalizat un inspector de zonă care are printre atribuţii cea de a verifica în ce mod serviciile contractate sunt asigurate. Din câte cunosc nu a fost cazul astăzi până la acest moment să fim pe teren, dar în mod sigur mai târziu inspectorii noştri vor face verificările de rigoare”, a declarat Iliescu. Vicepreşedintele CJ Timiş le-a citit reprezentanţilor firmelor şi obligaţiile pe care le au prin contract, asigurându-se, în faţa presei, că au luat la cunoştinţă.

Firmele care gestionează cele şase zone sunt impărţite după cum urmează : zona I – Sânnicolau Mare, Jimbolia – SC Group DCM, zona II – Sânandrei, Orţişoara, Giarmata, Pişchia – SC MNG Trans, zona III – Aeroport, Giroc, Jebel, Ciacova, Gătaia, Jamu Mare – SC Axela Construcţii, zona IV – Moşniţa, Buziaş, Sacoşu Turcesc, Niţchidorf – SC Tehnocer, zona V – Coşteiu, Bara, Brestovăţ, Bethausen, Compact Product, zona şase – Boldur, Darova, Făget, Margina, Pietroasa, Fârdea, Tomeşti – Tehnocer.

În 2015, CJ Timiş a plătit doar 3.000 de lei pentru servicii de deszăpezire. În cadrul şedinţei de la CJ Timiş reprezentanţii firmelor au declarat că pe drumurile din judeţ nu există probleme şi că utilajele sunt pregătite să intervină, conform prevederilor din contracte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.