Kempes: „Timişoara îmi este un oraş foarte drag, unde am prieteni buni...

Kempes: „Timişoara îmi este un oraş foarte drag, unde am prieteni buni şi unde mă simt întotdeauna ca acasă“

0
DISTRIBUIȚI
Kempes revine cu un concert extraordinar la Timi;oara

Binecunoscutul solist Kempes va reveni la Timişoara pentru un concert extraordinar alături de formaţia sa, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă, 18 februarie, de la ora 21.00, în clubul Daos.

„Pentru acest an pregătim câteva lansări de piese şi cât mai multe concerte. Recitalul nostru din Timişoara face parte din turneul de primăvară al formației ce a inclus cântări în Cluj şi Sibiu, care vor fi urmate de concerte în Arad (17 februarie), Timişoara (18 februarie), București (25 februarie), Pitești (24 martie) şi altele.


Timişoara îmi este un oraş foarte drag, unde am prieteni buni şi unde mă simt întotdeauna ca acasă”, ne-a declarat artistul.

Formaţia a lansat albumul „Regăsire”, discul fiind editat prin intermediul Universal Music România. Materialul discografic s-a lansat printr-un concert extraordinar în fața a aproape 2000 de oameni prezenți în Berăria H din București. Albumul „Regăsire” conține, pe lânga piese clasice de heavy metal, și o melodie acustică înregistrată împreună cu cvartetul Blade Strings. Muzica a fost compusă de Ovidiu Ioncu „Kempes“, împreună cu chitariștii formației, Alin Moise și Alin Petruț, în timp ce versurile sunt semnate de Ștefan Dandu, Dinu Olărașu si Florin Chilian.

Ovidiu Ioncu “Kempes” s-a născut pe 18 august 1966 la Arad şi a devenit cunoscut melomanilor din întreaga ţară în 1988, ca solist al trupei Cargo. Porecla de „Kempes” a primit-o datorită asemănării cu fotbalistul argentinian Mario Kempes, în vogă la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80. În 1995, a fost grav rănit în urma unui accident de motocicletă. A urmat un concert în semn de solidaritate ce a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar trei ani mai târziu muzicianul a suferit un nou accident. La sfârşitul lunii noiembrie 2013, Kempes a părăsit formaţia Rezident Ex şi a pus bazele unui nou proiect alături de membrii formaţiei Gothic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.