Doi jucători de la BC SCM Timișoara vor evolua în All Star...

Doi jucători de la BC SCM Timișoara vor evolua în All Star Game 2017 de la Sibiu. Când are loc meciul dintre selecționatele Sud și Nord

0
DISTRIBUIȚI
Octavian Popa Calotă, BC SCM Timișoara

FR Baschet a anunțat astăzi componența celor două selecționate pentru meciul dedicat spectacolului sportiv: All Star Game 2017. Interesant e că BC SCM Timișoara trimite în urma centralizării voturilor doi jucători autohtoni, Ionuț Drăghușin și Octavian Popa-Calotă, iar ambii vor face parte la această ediție de la Sibiu din selecționata Sudului.

”Leii” nu au fost printre cei mai votați jucători. 3744 de voturi au fost primite din partea publicului în cadrul ”scrutinului” la care au mai participat antrenorii, jucătorii din LNB, precum și mai multe instituții media.


Dacă în anii trecuți bănățenii făceau parte din echipa Nordului, numărul mic de echipe a făcut ca aceștia să-și schimbe ”zona”.

Drăgușin și Popa-Calotă vor face parte din selecționata Sudului alături de Long, Runkauska, Paul, Baciu (toți de la Steaua), Hargrove, Abrams (Craiova), Hunter (Pitești), Sutalo, Orbeanu (Dinamo) și Guțoaia (Galați). Antrenorii echipei sunt: Claudiu Fometescu (Steaua CSM Eximbank) si Hristu Șapera (BCM U Pitesti). 5-ul echipei Nordului va arăta în felul următor după voturi: Adamovic (Cluj), Mandache (Oradea), Hardy (Sibiu), Moldoveanu și Barro (ambii tot de la U-Mobitelco Cluj).

Partida-vedetă a baschetului românesc va avea loc pe 18 februarie, în Sala ”Transilvania” din Sibiu, care va găzdui și turneul Final 8 al Cupei României începând cu data de 14 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.