Tehnologia le dă bătăi de cap aleşilor judeţeni. Câţi din ei au...

Tehnologia le dă bătăi de cap aleşilor judeţeni. Câţi din ei au tablete stricate şi nu pot citi proiectele pe care le votează

0
DISTRIBUIȚI

Probleme cu tabletele primite de consilierii judeţeni acum aproape trei ani. În 2014, în timp ce Consiliul Judeţean Timiş era condus de fostul şef al PSD Timiş Titu Bojin, aleşii judeţeni au primit tablete, pentru a putea folosi tehnologia modernă în ideea de a munci mai eficient. Valoarea unei tablete era de 1.700 de lei, însă gadget-urile au fost primite gratuit de la firma de telefonie mobilă cu care CJ Timiş are contract.


Dotarea cu tablete avea ca scop eliminarea proiectelor tipărite, facilitând parcurgerea rapidă a actelor înainte de şedinţele de plen sau înainte de şedinţele comisiilor de specialitate.

Astăzi, consilierul judeţean Nicu Bitea, lider de grup al PNL Timiş, a atenţionat în plec că „este necesar să ni se pună la dispoziţie în comisiile de specialitate proiectele pe care le avem, vă rog, domnule preşedinte, să încercăm să rezolvăm această problemă. Nu sunt eu singurul caz. Aproape jumătate din colegii din CL Timiş au probleme cu aceste tablete”. Preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, a luat la cunoştinţă cerinţa lui Bitea promiţând că tabletele marca Samsung vor fi reparate. Alte doleanţe ale consilierilor județeni exprimate în plenul de astăzi au fost laptele pentru cafea și locurile de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.