ACS Poli Timișoara o va înfrunta pe Dinamo București în finala Cupei...

ACS Poli Timișoara o va înfrunta pe Dinamo București în finala Cupei Ligii. Cum a reacționat LPF-ul după declarațiile antrenorului Ionuț Popa

1
DISTRIBUIȚI
Bogdan Străuț vs. Steliano Filip, un duel care se poate repeta în luna mai. Foto: Adrian Pîclișan

Gruparea bănățeană și-a aflat în această seară în mod oficial adversarul din ultimul act al Cupei Ligii. Dinamo s-a calificat în finala cu ACS Poli după ce a trecut de Steaua cu scorul general de 7-2 în semifinalele competiției. Echipa pregătită de Ionuț Popa va lupta în premieră cu un trofeu pe masă.

Dacă trupa de pe Bega era favorită după un 4-2 cu ASA Tg. Mureș și și-a confirmat statutul de finalistă ieri seară, când a făcut ca scorul total pe ambele manșe să fie 7-3, Dinamo avea de îndeplinit o formalitate după ce câștigase cu 4-1 turul cu Steaua. Derby-ul bucureștean nu a oferit o surpriză mare în returul de pe Arena Națională. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru oaspeți. Nistor a deschis scorul pentru ”câini”, în timp ce gazdele de azi au egalat în urma unui penalty transformat de Alibec.


Patrick Peter și Hanca (penalty) au majorat scorul.

Conform programului anunțat de organizatori la începutul competiției finala Cupei Ligii va avea loc în data de 20 de mai. LPF urmează să decidă locația meciului.

LPF: ”Sponsorul este la zi cu obligațiile financiare”

Liga Profesionistă a reacționat după ce Ionuț Popa a amenințat că echipa sa nu se prezintă în finală în condițiile în care suma stipulată pentru premierea performanței în această competiției întârzie să fie acordată clubului. ”Liga Profesionistă de Fotbal își exprimă surprinderea și nedumerirea în urma declarațiilor făcute de domnul Ionuț Popa, la finalul jocului dintre ACS Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș, din manșa secundă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast. Tocmai de aceea, LPF ține să facă următoarele precizări”, se arată în comunicatul LPF. Într-unul dintre punctele comunicatului se arată că ”LPF are o relație excelentă cu sponsorul oficial al Cupei Ligii, compania Adeplast. Această companie este alături de Liga Profesionistă de Fotbal de aproape trei ani și, ceea ce e cel mai important, este la zi cu obligațiile financiare față de LPF. Mulțumim și pe această cale firmei Adeplast, una dintre puținele companii cu capital integral românesc, care este alături de fotbal”. Totuși, timișorenii au acuzat întârzierea banilor din partea LPF. Comunicatul complet poate fi citit AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.