Incendiu DEVASTATOR în vestul țării: centru comercial făcut scrum, pompier rănit. Vezi...

Incendiu DEVASTATOR în vestul țării: centru comercial făcut scrum, pompier rănit. Vezi cui aparținea afacerea FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1247331946">

Incendiu devastator noaptea trecută la Arad. Un centru comercial a fost mistuit după ce interiorul clădirii a fost cuprins de flăcări.

Alarma s-a dat în jurul orei 3.00. Şase autospeciale de la Pompieri şi o scară au sosit imediat la faţa locului, dar şi un echipaj SMURD. Lucrătorii ISU Arad s-a chinuit mai bine de patru ore să stingă focul care ameninţa să se extindă la o benzinărie şi un hotel aflate în apropiere. Intervenţia a fost extrem de dificilă din cauza presiunii scăzute a apei din hidranţi. Pompierii au fost nevoiţi să ia apă de la magazinele din zonă.

Din cauza incendiului, tavanul clădirii, de aproximativ 400 de mp, s-a prăbuşit. Un pompier a fost rănit în timpul intervenţiei şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În centrul comercial se aflau un loc de joacă pentru copii, o sală de sport, un magazin de mobilă dar şi un supermarket. Centrul comercial aparţine fotbalistului George Ţucudean, care a jucat la UTA, a trecut pe la Dinamo, Standard Liege (Belgia), Charlton Athletic (Anglia), Steaua, ASA Târgu Mureș, iar acum evoluează la Pandurii Târgu Jiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.