Alexandra Uşurelu revine în Timişoara cu un recital cu band şi orchestră...

Alexandra Uşurelu revine în Timişoara cu un recital cu band şi orchestră VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Alexandra Uşurelu revine cu un concert special la Timişoara

Artista care anul trecut a susţinut nu mai puţin de şase concerte în Timişoara revine cu un nou concert extraordinar în oraşul nostru, de această dată evenimentul fiind o premieră, căci Alexandra Ușurelu vine, pentru prima dată, cu un recital cu band și orchestră de cameră.

Spectacolul va avea loc la Filarmonica Banatul din Timişoara, în 11 martie, de la ora 20.00, și face parte din turneul naţional “Am să fiu eu casa ta“, pe care Alexandra Ușurelu l-a deschis la final de ianuarie prin dublul concert simfonic din Sala Mare a Teatrului Național din București. La Timişoara, Alexandra Uşurelu va prezenta alături de band-ul său și de o orchestră de cameră, mai multe cântece de pe al doilea album, care urmează să fie lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul său de debut, ”La capătul lumii”.

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.


Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”. În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.

Biletele pentru concertul din Timişoara al artistei sunt cuprinse între 35 şi 60 lei şi se pot cumpăra aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.