Alexandru Chirilă, convocat de premierul Grindeanu la București. Ce funcție ar putea...

Alexandru Chirilă, convocat de premierul Grindeanu la București. Ce funcție ar putea ocupa

0
DISTRIBUIȚI

S-au scurs aproape trei luni de când Sorin Grindeanu a fost desemnat de PSD premier al României. Iar la auzul veştii că fostul preşedinte al CJ Timiş va pleca la Bucureşti cei care şi-au frecat mâinile de bucurie la gândul că vor fi transferaţi pe un post „călduţ” nu au fost deloc puţini. OUG 13 şi protestele de stradă au întârziat însă mult aşteptatul „sezon” al distribuirii de funcţii, însă, în doar câteva zile, lucrurile s-au schimbat radical.


Recent fostul deputat de Timiș Petru Andea fost numit secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Următorul apropiat la fostului lider al CJ Timiş care va pleca la Bucureşti ar putea fi fostul său consilier personal, Alexandru Chirilă, care în prezent îl consiliază pe noul preşedinte al CJ Timiş, Călin Dobra.

Contactat de PRESSALERT.ro, Chirilă a confirmat faptul că a fost convocat de premierul Sorin Grindeanu la Bucureşti, luni, pentru a avea o discuţie. Acesta nu a dorit să ofere informaţii legate de funcţia pentru se vor purta discuţii, însă, pe surse se ştie deja că acesta ar urma să fie şeful Cancelariei Prim-ministrului. Alexandru Chirilă a fost consilier al foştilor preşedinţi ai CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc şi Titu Bojin, dar şi al primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.