ASU Politehnica, în formulă completă pentru întâlnirea cu CS Mioveni. Reacția antrenorului...

ASU Politehnica, în formulă completă pentru întâlnirea cu CS Mioveni. Reacția antrenorului Sorin Brîndescu după dispariția prematură a colegului Adrian Stoicov

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli vrea să câștige și acasă

”Băieții în ghete” au revenit cu moralul ridicat din Ilfov. După victoria cu Metalul din weekendul trecut ASU Politehnica și-a propus și prima victorie acasă în actualul an calendaristic. Misiunea timișorenilor nu e însă ușoară în condițiile în care CS Mioveni vine ”rănită” în urma jocului cu UTA.

ASU Politehnica primește replica singurei divizionare B care a pătruns în sferturile Cupei, dar în campionat Mioveniul e în scădere, ocupând acum locul 6. ”E un meci dificil, ca toate pentru noi. Mai ales pe teren propriu, unde ne dorim foarte mult să câștigăm. Trebuie să atacăm, să găsim culoare de pătrundere pentru că echipa din Mioveni e foarte bine organizată. Se și apără bine supranumeric, dar și atacă grupat. Au jucători care pot să facă diferența, precum Năstăsie, Ayza sau Staicu, jucători foarte buni de atac pentru nivelul Ligii a II-a”, a declarat Sorin Brîndescu, ”principalul” alb-violeților. Acesta spune că elevii săi nu vor intra relaxați după victoria, scor 2-0, cu Metalul Reșița, care asigură în mare parte rămânerea echipei în B. ”Și ei conștientizează că jucăm cu o echipă bună, care și-a anunțat la un moment dat intenția de a promova. Acum a început returul nu foarte bine pentru ei, sunt așa răniți în orgoliu și vor să se impună la Timișoara.


Băieții conștientizează acest lucru și vrem să fim peste ei. Poate la ei a fost cel mai slab meci al nostru din tur… a fost o dezamăgire. Sperăm să spălăm rușinea din tur și să arătăm altfel”, a mai spus Brîndescu.

Pentru prima dată în retur ASU Poli va beneficia de toți jucătorii. Există însă pericolul cartonașelor, mulți jucători, în special cei din zona defensivă sunt la limită. ”Toți jucătorii s-au antrenat normal, nu avem probleme. Sunt mulți la un cartonaș de suspendare, dar pentru acest meci toți sunt apți. Vom fi atenți, sperăm să nu avem foarte mulți suspendați deodată. Avem un lot numeric care poate să acopere aceste probleme ce pot apărea în campionat”, a precizat tehnicianul ”Băieților în ghete”. În lotul grupării susținute de suporteri poate apărea și Adrian Ungureanu, neutilizat până acum din cauza unei ”recidive”.

Un punct slab în tur, linia porții pare acum mai sigură prin prestațiile tot mai bune ale lui Markos Gakos. ”Grecul” consideră că echipa e mai ”legată” față de începutul sezonului. ”O să dăm tot ce putem ca echipă să aducem bucurie celor care vin la meci. Cei de la Mioveni vin hotărâți să câștige. Orice jucător are emoții înainte de meci, dar le mai eliminăm. Cred că ne simțim mai mult ca o familie. Ne comportăm altfel între noi. Acesta e primul lucru care s-a schimbat… Ne-am propus să terminăm cât mai sus în clasament și nu ne relaxăm”, a conchis Gakos.

Sorin Brîndescu, afectat de dispariția ”Bulgarului”

Antrenorul echipei de pe ”Știința” a fost coleg la Poli cu regretatul Adrian Stoicov iar dispariția acestuia l-a afectat. ”Transmit condoleanțe familiei și suntem așa cu toții în suferință pentru această pierdere prematură. Un om de sport, de fotbal, un om puternic, ne-a șocat așa pe toți. Eu am fost mai tânăr, când eram la Poli, el era mai experimentat. Am fost și colegi de breaslă ca antrenori cinci ani de zile în clubul patronat de domnul Iancu. Am antrenat pe diverse paliere și aproape zilnic eram împreună pe teren”, a spus Sorin Brîndescu.

Partida ASU Politehnica – CS Mioveni se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, pe arena ”Știința”, în etapa a XXV-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.