FURTURI trase la indigo în Banat, pe fondul vulnerabilităţii persoanelor în vîrstă....

FURTURI trase la indigo în Banat, pe fondul vulnerabilităţii persoanelor în vîrstă. Cum a fost jefuită o femeie, în propria casă

0
DISTRIBUIȚI

Tâlhăriile continuă în vestul ţării, după ce casa unui preot dintr-o localitate arădeană a fost jefuită de doi bărbaţi. De acelaşi gen de diversiune sau folosit alte două persoane din Sacu, care au profitat de vulnerabilitatea unei femei în vârstă şi au furat din casa sa suma de 3.500 de lei. Acum, infractorii sunt căutaţi de către poliţiştii din Sacu.

Mai exact, ieri dimineaţă, în intervalul orar 8.45-9.00, doi bărbaţi au venit la uşa unei femei de 62 de ani, sub pretextul că sunt colegii de muncă ai fiului plecat în Germania la muncă. Îmbrăcaţi în straie de binefăcători, hoţii i-au spus că vor să-i dea 50 de euro din partea băiatului său, înmânându-i o bancnotă de 500 de lei şi aşteptând după rest.

Însoţită de unul dintre bărbaţi, bătrâna a mers în bucătărie, unde a schimbat banii dintrun portmoneu, ascuns sub o pernă.


Când s-au întors, i-au cerut femeii un butuc de lemn, şi, în timpul când s-a dus cu celălalt bărbat în grădină, unde erau lemnele, infractorul rămas singur a pătruns în casă, de unde a sustras suma de 3.500 de lei, după care au fugit de la faţa locului la volanul unui autoturism de culoare gri.

Potrivit investigaţiilor făcute de oamenii legii, cei doi hoţi au purtat discuţii anterioare cu soţul persoanei vătămate, care a povestit că fiul este plecat la muncă în Germania. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în continuare polițiștii efectuând cercetări în vederea identificării autorilor si a recuperării prejudiciului cauzat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.