BC SCM Timișoara, învinsă clar după un start decent pe terenul lui...

BC SCM Timișoara, învinsă clar după un start decent pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. ”Leii din Banat” rămân fără succes ”afară” în grupa 1-6

0
DISTRIBUIȚI

Bănățenii aveau din start șanse minime de succes la Cluj-Napoca. Fără Jeremic, Flowers ori Rambo, toți trei accidentați, BC SCM Timișoara a cedat la scor în fața liderului U-BT Cluj-Napoca: 66-96! ”Leii din Banat” nu au început rău partida, dar rotația limitată și-a spus cuvântul pe parcurs în fața unei trupe gazdă motivată să răzbune și eșecul suferit recent în ”Olimpia”.

”Leii” nu au început rău jocul din Sala ”Horia Demian”. Alb-violeții au câștigat cu 23-18 primul sfert și au ajuns la +7 în cel de-al doilea (25-18) în urma reușitei lui Popa Calotă.


Gazdele au trecut însă în avantaj înainte de pauză: 46-43. Timișorenii pot da din nou vina pe subțirimea lotului pentru o jumătate a doua mult submediocră. BC Timișoara a marcat doar 23 de puncte în sferturile 3 și 4, cedate clar cu 11-27, respectiv 12-23.

În lipsa lui Mladen Jeremic, cu probleme la spate, cel mai bun marcator al alb-violeților a fost Adrian Diaz, autor a 19 puncte, fiind în mod inedit și coșgheterul jocului. Pentru vizitatori au mai punctat: Andrieș (2 puncte), Otasevic (2), Popa Calotă (16), Drăgușin (11), Komatina (11) și Tohătan (5). Cel mai bun marcator al lui U-BT Cluj a fost Filip Adamovic – 18 puncte.

Bănățenii rămân doar pe locul 5 în grupa 1-6 cu două partide rămase de disputat înaintea startului fazei eliminatorii. Mai mult, Piteștiul s-a apropiat la un singur punct de BCT. Următorul joc al elevilor pregătiți de Tudor Costescu va fi duminică, 2 aprilie, pe teren propriu cu Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.