Ionuț Popa, bucuros de victoriile din play out: ”Nu trebuie să facem...

Ionuț Popa, bucuros de victoriile din play out: ”Nu trebuie să facem spectacol”. Ce a spus Dinu Todoran, antrenorului Voluntariului, despre lupta aprinsă din subsol

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Tehnicianul lui ACS Poli era bucuros de al doilea succes din două obținut de echipa sa în partea finală a campionatului. Ionuț Popa îi dedică acest 1-0 cu FC Voluntari lui Adrian Stoicov. De partea cealaltă Dinu Todoran crede că formația sa a intrat în ”horă” în urma eșecului de azi.

”A fost o partidă mai grea decât credeam. Mă gândeam că jucătorii stau psihic rău și nu vor putea obține rezultatul. Dispariția lui Adi Stoicov a lăsat o durere fără margini. Am suferit toți alături de familia lui. Dedicăm memoriei lui această victorie… În prima repriză am avut o serie de cornere. Nu înțeleg de ce ne-am retras la începutul reprizei a doua… Important e că echipa și-a înțeles rolul, de a fi pragmatică.


Nu trebuie să facem spectacol, ci să jucăm la rezultat. Mă bucur de cele două victorii. Sper să trecem peste aceste momente, jucăm din nou marți, nu avem pauză. Dar facem cum putem”, a declarat Ionuț Popa.

Antrenorul bănățenilor spune că nu anticipa desfășurarea play out-ului, care lasă impresia că orice e posibil: ”Nu sunt nici eu Mafalda, două-trei înfrângeri te pot scoate definitiv din joc. Părerea mea că patru echipe nu emit pretenții, ne luptăm cu ASA, Chiajna și Pandurii”. Popa l-a lăudat în mod special pe Alin Șeroni. ”Șeroni a făcut în acest sezon cele mai grozave curse din fotbalul românesc… Îi permit să joace 30% faza ofensivă, dar văd că are calități de atac”, a precizat antrenorul timișorenilor.

”Eu nu mă gândesc la Cupa României, nu cred că putem merge pe toate planurile. Aș vrea să folosesc jucători tineri”, a precizat Ionuț Popa cu referire la meciul cu CFR de săptămâna viitoare.

Dinu Todoran are emoții pentru Voluntari

Deși în acte Cornel Dobre e ”principalul”, de ilfoveni se ocupă Dinu Todoran. Fostul mijlocaș consideră că FC Voluntari poate la fel de bine retrograda dacă va continua să aibă prestații modeste.

”Și-au dorit foarte mult victoria. Și-au îndeplinit obiectivul cu noi. A fost un joc slab. E un singur vinovat pentru înfrângere. Ne așteptam să fie greu, se înjumătățesc punctele. Orice victorie contează. La început toată lumea spuneau că ASA și ACS Poli sunt ca și retrogradate, acum noi suntem spre picaj. Au câștigat datorită muncii. Sunt șanse foarte mari dacă pierdem sau câștigă ei două meciuri. Ne-am dorit de la început să câștigăm, dar nu iese jocul tot timpul”, a spus Dinu Todoran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.