Membrii formaţiei byron au susţinut un nou concert „de poveste“ la Timişoara...

Membrii formaţiei byron au susţinut un nou concert „de poveste“ la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia byron a susţinut un concert de poveste la Timişoara

Fanii trupei byron au avut parte de o seară de poveste la Timişoara, unde concertul susţinut de muzicienii care anul trecut au lansat albumul Eternal Retrurn a avut parte de un succes deosebit. Nici nu e de mirare, căci la fiecare popas al celor de la byron în oraşul nostru, lucrurile se „încing“ şi aplauzele curg încă din primele secunde ale recitalurilor lor.


De această dată, evenimentul a făcut parte din seria Solo Together, unde byron prezintă în premieră materiale de studio noi; fiecare membru al trupei a compus și înregistrat separat câte un album de autor, iar împreună îşi prezintă live câteva dintre noile lor creații!

În toamna anului trecut, trupa byron a sărbătorit 10 ani de activitate printr-un turneu național, a cărui „etapă” de la Timişoara s-a desfăşurat la Sala Polivalentă a CCIAT, la sfârşitul lunii octombrie. Primul concert byron a avut loc pe 1 decembrie 2006. De atunci, trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România, și a susținut sute de concerte în toată țara, atât în cluburi renumite de live cât și la cele mai mari festivaluri. Cel mai recent material discografic al trupei, „Eternal Return”, a fost înregistrat la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind făcut de Dan Georgescu şi trupa Byron la Premium Artist Studios în Bucureşti. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de către Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artişti precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro şi alţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.