Alin Nica despre Robu: „Momentan nu avem decât un mare stejar la...

Alin Nica despre Robu: „Momentan nu avem decât un mare stejar la umbra căruia nu creşte nimic”. Vezi atacul la Popoviciu

0
DISTRIBUIȚI

A primit deja semnale cum că intră într-o competiție în care nu are nicio șansă, însă primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica, este decis să lupte până la capăt pentru șefia PNL Timiș.

Acesta a susținut astăzi prima sa conferință de presă din postura de candidat la alegerile pentru conducerea liberalilor din județ, explicând că nu este genul de om care să folosească tupeul pentru a rezolva orice problemă. Legat de acest subiect, Nica l-a nominalizat pe Alin Popoviciu, ca fiind mâna dreaptă a primarului Nicolae Robu și partener de afaceri cu Elena Udrea, condamnând modul în care acesta face afaceri și nu numai. „Acest model de a face politică şi a face afaceri nu cred că concordă cu modul de gândire al acelor investitori care sunt cinstiţi şi oneşti (…) de asta nu vin aceşti oameni de afaceri în PNL”, a spus Nica.

Primarul din Dudeşti şi-a explicat pe scurt şi planurile pe care le are pentru conducerea PNL Timiş promiţând că dacă va fi ales va lupta cu mandatul pe masă împotriva candidaţilor impuşi de la nivel central.

„Fac acest lucru pentru că este nevoie în PNL de o competiţie deschisă care să genereze idei pentru partidul nostru.


Vreau să lupt împotriva prejudecăţilor, a ideilor preconcepute vreau să lupt în această bătălie internă pentru reinventarea liberalismului pentru renaşterea conceptului de spirit liberal care înseamnă relaxare, promovarea liberei inţiative, libertate în opinii fără a-l deranja pe cel de lângă tine. Nu mai merge la oameni să le reîncălzeşti aceeaşi ciorbă, ba discurs justiţiar, ba pomeni electorală. Cred că noi în politică trebuie să revenim cu un nou tip de discurs pentru a scoate oamenii la vot. Proiectul meu politic implică şi o schimbare de acţiune a PNL, cred că Timişul are nevoie de un proiect liberal, care să genereze dezvoltare şi să fructifice potenţialul pe care îl avem la ora aceasta. De ce candidez eu? Pentru că PNL nu este partidul unanimităților, nu este partidul care să aibă un singur candidat și acela să mărșăluiască triumfător printr-o competiție de formă. Avem o luptă politică bazată pe idei între primarul Timișoarei, primar de municipiu reședința de județ și de primarul unei comune. PNL are o problemă legată de apropierea față de oameni. Alegerile de anul trecut ne-au demonstrat că noi suntem la o distanță față de oameni și nu înțelegem nevoile cu care se confruntă. Ei bine, un primar de comună se întâlnește zi de zi cu oamenii. (…) Momentan nu avem decât un mare stejar (n.r. – Nicolae Robu) la umbra căruia nu creşte nimic”, a declarat Alin Nica.

Liberalul a acuzat şi că la selecţia delegaţilor la alegerile pentru conducerea organizaţiei PNL Timiş sunt favorizate organizaţiile cu număr mai mare de votanţi, fără a se lua în calcul şi scorul de la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.