BC SCM Timișoara, învinsă pe final de Steaua CSM. Ce calcule își...

BC SCM Timișoara, învinsă pe final de Steaua CSM. Ce calcule își fac ”leii” pentru ultima etapă înainte de play-off

0
DISTRIBUIȚI

”Leii din Banat” au ratat șansa de a-și lămuri situația înainte de ultima rundă din grupa 1-6. Deși BC SCM Timișoara conducea la începutul sfertului 4 cu Steaua CSM București, bănățenii au cedat agonizant, scor 80-84, și vor avea parte de un derby pentru locul 5 în clasament cu cei de la BCM U Pitești.

Baschetbaliștii alb-violeți nu mai reușesc să bată nici acasă, în fața unei săli tot mai goale. În ultimul joc din ”Olimpia” în grupa 1-6 elevii lui Tudor Costescu nu au început rău.


Au câștigat clar primul sfert (25-13), dar se pare că revenirile lui Jeremic ori Rambo nu au fost de ajuns. Cu o selecție mai largă la dispoziție, inclusiv cu minute de joc pentru Milencovici, refăcut după accidentare, gazdele au cedat teren și au suferit din nou într-un final aproape dramatic. Deși a fost începută cu un avantaj de +5, ultima pătrime, cea decisivă, a fost acaparată de Steaua. Lucrurile s-au lămurit însă cu doar câteva secunde rămase de jucat. Diaz faultându-l pe Malesevic după trița ratată de Jeremic.

Adrian Diaz și Mladen Jeremic au pus câte 26 de puncte pe tabelă pentru ”lei”. Komatina (16 puncte), Rambo (5), Andrieș (3) și Păun (4) au fost ceilalți marcatori al lui BCT. De partea cealaltă Marius Runkauskas a fost dominant, cu 34 de puncte în total.

În urma acestui rezultat BC Timișoara nu își cunoaște încă adversarul din ”sferturile” campionatului. Dacă ar fi învins ”leii” ar fi jucat sigur cu Oradea, stabilizată pe locul 4, în schimb ei își pot pierde locul în favoarea Piteștiului, în cazul în care suferă o înfrângere la cel puțin 19 puncte diferență în meciul direct din runda 32 (ultima). Dacă acest lucru se întâmplă bănățenii vor întâlni fie Sibiul, fie Steaua, care încă luptă pentru locul 3. Partida cu argeșenii va avea loc miercuri, 5 aprilie, de la ora 19.45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.