Noi premii pentru elevii din Timiș: un licean ar putea reprezenta România...

Noi premii pentru elevii din Timiș: un licean ar putea reprezenta România la un campionat mondial organizat de Microsoft, în SUA

0
DISTRIBUIȚI

Elevii din județul Timiș s-au ales cu noi premii și medalii la olimpiadele și concursurile naționale la care au participat în ultima perioadă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, patru elevi din județul nostru au obținut rezultate deosebite la Olimpiada Națională de Informatică, desfășurată la Brașov.

Astfel, Vlad Rochian, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timișoara, a câștigat medalia de aur și premiul III.


De asemenea, elevul s-a calificat în lotul lărgit care ar putea reprezenta România la nivel internațional, la Informatică.
Totodată, Vlad Lupulescu și Daniel Florin Marcu, înscriși în clasa a IX-a la Liceul “Grigore Moisil”, precum și Tamaș Szasz, înscris în clasa a XI-a la Liceul “B. Bartok”, au obținut medalia de bronz.

Inspectoratul Școlar Timiș mai anunță că un alt elev din Timișoara are șansa de a reprezenta România la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017, organizat în California, SUA.

Este vorba de Damian Beleș, înscris în clasa a XII-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timișoara, care se numără printre cei 34 de finaliști la nivel național ai campionatului. Damian Beleș va participa la selecția internațională, desfășurată în 28 aprilie, la București, în vederea calificării la etapa mondială a competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.