Preț negociabil la carnea de miel, în piețele din Timișoara. Cât sunt...

Preț negociabil la carnea de miel, în piețele din Timișoara. Cât sunt dispuși să lase comercianții și cu cât se găsește în supermarketuri

0
DISTRIBUIȚI

carne de miel

Ciobanii care vând carne de miel în piețele din Timișoara s-au răzgândit. Deși, luni, spuneau că prețul va urca de la 22 la 25 de lei kilogramul, cu o zi înainte de Paști, clienții au putut negocia.

În Piața 700 din Timișoara este agitație mare, vineri, în zona în care se vinde carne de miel și brânzeturi.


Nu puțini au fost timișorenii care s-au lăsat pe ultima sută de metri în ceea ce privește cumpărăturile pentru masa de Paști.

O doamnă scoate 85 lei din portofel, pentru a plăti jumătate de miel. “Am mai scăzut prețurile. Un kilogram de carne de miel costă între 20 și 22 de lei”, ne-a spus Ioan Nicoară, care vinde miei în Piața 700 din Timișoara.

În celelalte piețe din oraș, clienții care negociază pot cumpăra și cu 18 lei kilogramul. În supermarketurile din Timișoara, mielul se vinde cu aproximativ 20 lei kilogramul.

Vă reamintim că Direcția Sanitar-Veterinară Timiș a deschis 28 de puncte temporare de sacrificare a mieilor, care sunt deschise până sâmbătă, 15 aprilie. În Timișoara funcționează un singur astfel de punct, în Piața Badea Cârțan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.