Doi tineri SPĂRGĂTORI care au dat lovituri în valoare de zeci de...

Doi tineri SPĂRGĂTORI care au dat lovituri în valoare de zeci de mii de lei în Timiş, DEPISTAŢI de poliţişti

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri care au dat spargeri în mai multe localităţi din vestul judeţului Timiş, timp de câteva luni, au fost reţinuţi de către oamenii legii. Poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au efectuat trei percheziţii la domiciliile infractorilor din localitatea de frontieră Valcani, în urma cărora au confiscat bunuri în valoare de 5000 de lei.

Doi tineri, unul de 23 de ani şi celălalt de 24 de ani, au fost reţinuţi.


În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii a reieşit că în perioada septembrie 2016 – martie 2017 cei doi au pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe din Valcani, Teremia Mare şi Dudeştii Vechi, furând din interiorul acestora obiecte şi electronice în valoare de peste 20.000 de lei.

În urma percheziţiilor poliţiştii au confiscat o combină muzicală, maşină de spălat, aspirator, 3 camere de supraveghere, 3 DVD player, subansamble de utilaje, un telefon mobil şi un ceas de mână, toate fiind susceptibile că provin în urma spargerilor date.

Faţă de cei în cauză s-a dipus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi instanței, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a tinerilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.