Seminar despre schimbările aduse în legislația vamală, organizat de Camera de Comerț...

Seminar despre schimbările aduse în legislația vamală, organizat de Camera de Comerț Timiș

0
DISTRIBUIȚI

femei afacere

Antreprenorii sunt invitați să participe la un nou seminar organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.


De data aceasta, specialiști și experți în domeniu le vorbesc celor interesați despre cele mai importante schimbări aduse în legislația vamală.

Sesiunea de discuții privind “Principalele prevederi legislative vamale în 2017” are loc în data de 20 aprilie, începând cu ora 10.00, la sediul CCIA Timiș din Piața Victoriei. La eveniment participă reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale Timișoara, care vorbesc despre aplicarea vămuirii centralizate la nivel național, operatorul economic autorizat și aplicarea simplificărilor în declararea mărfurilor, precum și AEO Forum, prima asociaţie a Operatorilor Economici Autorizaţi din România, care vorbește despre beneficiul pe care-l aduce companiilor.

Termenul de înscriere la seminar este 19 aprilie. Informații suplimentare și confirmarea participării la tel. 0372.185.242 sau 0372.185.285, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria Kormany – manager de proiect CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.