Sute de bănățeni aleargă printr-o pădure din vestul țării în scop caritabil....

Sute de bănățeni aleargă printr-o pădure din vestul țării în scop caritabil. Unde ajung banii donați

0
DISTRIBUIȚI

alergare padure

Sute de bănățeni dornici să facă un pic de mișcare în natură s-au înscris la o acțiune inedită organizată în județul Caraș-Severin. Este vorba de “AlerGând la pădure”, care a ajuns în acest an la ediția cu numărul trei.

În total, aproape 400 de persoane vor alerga duminică, 30 aprilie, în cadrul a trei curse pentru adulți, plus una pentru copii sub 16 ani.


Punctul de plecare este pista stadionului, din cartierul Valea Domanului, din Reșița, iar participanții vor alerga și pe mai multe drumuri forestiere.

Potrivit organizatorilor, înscrierea la alergare a fost gratuită, însă participanții au avut posibilitatea de a face donații, care vor fi redirecționate Fundației Humanitas Pro Deo Reșița, care ajută persoane nevoiașe din județul Caraș-Severin.

“Ediția a III-a a AlerGând la pădure Reșița 2017, păstrează probele de anul trecut. Astfel, vă propunem Semi-maratonul Reșiței, cu ai săi 25 de km și +/- 1000 m diferență de nivel, o probă de 10 km cu +/-500 m diferență de nivel și proba de 3 km cu aproximativ +/- 200 m diferență de nivel. Avem însă în pregătire și probe pentru copii cu vârste până în 16 ani, care constau în parcurgerea unei ture sau a două ture pe pista de stadion”, transmit organizatorii.

Mai multe informații despre alergarea de duminică sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.