PE SÂRMĂ ACS Poli a obținut doar un punct dintr-un nou duel...

PE SÂRMĂ ACS Poli a obținut doar un punct dintr-un nou duel important pentru supraviețuire. Poli Iași a deschis scorul la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli a întrerupt seria nefastă din Ilfov, dar a continuat-o pe cea a remizelor de acasă. O altă formație mai relaxată din Moldova, CSM Poli Iași, a plecat cu punct din Banat. Un 1-1 care nu-i ajută prea mult pe bănățeni în recuperarea poziției salvatoare direct în Liga I.

Timișorenii erau cei cu nevoie acută de puncte. Lucru care părea arătat din start. Deși înainte de primul fluier Bocșan, accidentat, a fost înlocuit cu Șeroni. În minutul 3 Pedro Henrique primește n careu, dar nu găsește soluția ideală. Nici peste zece minute gazdele nu percutează prin Fucek, la capătul unei acțiuni construite de același brazilian din atac, revenit oarecum neașteptat în primul 11 după o nouă problemă medicală.


Jocul s-a blocat apoi undeva la mijlocul terenului pentru ambele ”play out-iste”. Vine însă și minutul 42. Golubovic își folosește corpul și deviază pentru Lukacs Bole și cel mai bun om al oaspeților are un stâng necruțător pentru Straton.

Spiritele s-au încins puțin după fluierul primei reprize. Popa certându-se cu omologul Neagoe. Micul scandal pare să fi prins mai bine gazdelor. Imediat după pauză Străuț centrează din banda dreaptă și Fucek introduce balonul în plasă (min. 48). Peste 18 minute tot ACS Poli are o șansă importantă. Dar Bărbuț își confirmă forma mai palidă cu o minge în cros și în aut dintr-o poziție chiar foarte bună. Din păcate ”seceta” de după mijlocul reprizei secunde s-a repetat.

ACS Poli o egalează pe Chiajna în clasament, la puncte, după acest duel. Ilfovenii sunt avantajați de meciurile directe (dacă luăm în calcul poziția LPF în privința ROAF) și au mâine meci la Severin.

ACS Poli Timișoara: Straton – B. Străuț, Cânu, Șeroni, Novak (62 Neagu) – Poparadu (12 Mailat), Artean – Bărbuț, Croitoru (cpt.), Fucek – P. Henrique (72 Drăghici). Pe bancă: Curileac – A. Ignea, Popovici, Doman. Antrenor: Ionuț Popa.

CSM Poli Iași: Grahovac – I. Voicu, Ciucă, Frăsinescu (cpt.), Sato – Stenio (58 Ciucur), Bosoi, Răuță, Ștefănescu (54 Panțîru) – Bole (75 An. Cristea) – Golubovic. Pe bancă: Caparco – Asavoaei, An. Cristea, Ad. Moldovan, Mitic. Antrenor: Eugen Neagoe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.