Două noi curse aeriene între București și Timișoara, în această vară. Vezi...

Două noi curse aeriene între București și Timișoara, în această vară. Vezi câte zboruri săptămânale sunt acum pe acest traseu

0
DISTRIBUIȚI

Bucureştiul, destinaţia internă favorită a locuitorilor din zona de vest a României, va fi legată suplimentar de Timişoara, cu noi curse disponibile din această vară.

Astfel, două zboruri noi la/de la Bucureşti-Otopeni vor fi incluse începând cu lunile iunie şi respectiv iulie, suplimentar faţă de zborurile din programul actual.

„Bucureşti este una dintre cele mai căutate destinaţii din Timişoara, şi în consecinţă, pasagerii care călătoresc din Timişoara spre capitală, dar şi cei care călătoresc din Bucureşti spre zona de Vest a României solicită o frecvenţă tot mai mare a zborurilor pe această rută.


În perioada estivală, aceste curse suplimentare vor veni în sprijinul celor care doresc să participe la diferite evenimente culturale din ambele oraşe, în interes de afaceri sau de agrement”, a declarat directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Compania Blue Air va introduce în perioada 15 iunie – 22 septembrie un zbor spre şi dinspre Bucureşti în zilele de joi (decolare Otopeni 22.05 – aterizare Timişoara 23.00) şi vineri (decolare Timişoara 20.45 – aterizare Timişoara 21.40). Astfel, compania Blue Air va opera în această vară 4 destinaţii interne, cu zbor direct din Timişoara: Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Constanţa (din 16 iunie).

Compania Ryanair va introduce începând cu 2 iulie un nou zbor spre şi dinspre Bucureşti, este vorba de o cursă suplimentară în ziua de duminică.  Orarul va fi următorul: decolare Timişoara 8.20 – aterizare Bucureşti Otopeni 9.25, decolare Bucureşti Otopeni 9.50 – aterizare Timişoara 10.55.

Astfel, în această vară, vor fi 34 de zboruri săptămânale spre Bucureşti Otopeni, operate de companiile Ryanair, Tarom şi Blue Air.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.