Zile pline pentru iubitorii de avioane. Vezi ce evenimente sunt programate la...

Zile pline pentru iubitorii de avioane. Vezi ce evenimente sunt programate la Aerodromul Cioca și Aeroportul Internațional Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

După succesul de la „Porțile deschise la aerodromul Cioca”, noi evenimente inedite sunt programate la aerodrom în ziua de 1 iunie, Ziua Copilului. Acestea vor avea loc între orele 10.00 și 14.00, iar participanții vor avea parte de o serie de surprize. Avioanele de mici dimensiuni care vor ateriza e aerodrom sau zborurile cu balonul ancorat sunt doar câteva dintre acestea. Nu vor lipsi atelierele de pictură și desen, urmând ca cele mai reușite lucrări să fie premiate, iar o nouă îndeletnicire a copiilor, kendama, va fi o temă de concurs, la ora 11.30. O oră mai târziu este programat un concurs de avioane din hârtie iar câștigătorii vor fi răsplătiți cu zboruri cu avionul deaspra Timișoarei.


Evenimentul este organizat de Aviația Utilitară Timișoara, Asociația Aerodrom Cioca, Asociația ASALT, aeroclubul Blue Eagles, MaxAir și Balloony.

Pe 10 iunie, la Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia, va avea loc spectacolul aviatic „Timisoara Airshow 2017”, aflat la cea de-a IV-a ediție. Vor putea fi urmărite evoluțiile piloților din cadrul Forțelor Aeriene Române, formației ASALT și „Iacarii Acrobati Aerobatic Yakers”. Vedeta acestei ediții va fi pilotul lituanian Jurgis Kairys, considerat o adevărată legendă a spectaculoaselor acrobații făcute în aer. În premieră pentru Timișoara, zborurile și efectele pirotehnice vor putea fi admirate la apusul soarelui. Spectacolul aviatic va fi urmat de un concert de muzică rock și de alte surprize.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.