EXCLUSIV Alin Popoviciu pregătește o lovitură de proporții în PNL. Ce funcție...

EXCLUSIV Alin Popoviciu pregătește o lovitură de proporții în PNL. Ce funcție vrea să ocupe

0
DISTRIBUIȚI

Alin Popoviciu, retras strategic în ultima perioadă, pregătește o mișcare care să-l readucă în prim planul politicii. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta declarația primarului din Dudeștii Noi, Alin Nica, care a susținut că în timpul campaniei interne pentru șefia PNL Timiș „Robu și Popoviciu au avut o relație aproape sexuală, dacă ținem cont de apropierea dintre ei!”, fostul deputat a susținut că ”nu cunosc pe nimeni cu numele ăsta.


Nu mă interesează ce spune. Sunt ocupat cu alte lucruri. Îmi face bine că sunt în rândul al doilea, este mai liniște. Eu am de lucru pentru că se apropie congresul. Vreau să intru în competiție pentru o funcție de membru în Biroul Permanent Național al PNL. Biroul Permanent al PNL Timiș va decide pe cine susține. Noi ne dorim ca filiala să aibă doi membrii în BPN. Poate să vrea și Ben Oni și Pirtea. Importantă este decizia biroului permanent județean”.

Popoviciu a susținut că în filială trebuie respectat statutul partidului și că există o conducere aleasă. Întrebat dacă la ședința de astăzi a conducerii județene a PNL Timiș se vor lua măsuri împotriva primarilor din platforma anti-Robu, fostul deputat a afirmat că, indiferent de decizii, se va respecta statutul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.