”Spartani” din Georgia și Ungaria la gala în care Flavius Biea luptă...

”Spartani” din Georgia și Ungaria la gala în care Flavius Biea luptă pentru centura WBA Continental Welterweight. Ce nume importante sunt așteptate la ringul din Sala ”Constantin Jude”

0
DISTRIBUIȚI
Flavius Biea

Timișorenii vor avea parte sâmbătă seara de un spectacol pugilistic unic. Gala ”Noaptea Spartanilor – Confruntarea de pe Bega” poate reprezentat un moment important pentru favoritul local Flavius Biea. Tânărul bănățean luptă acasă pentru titlul vacant WBA Continental Welterweight contra maghiarului Laszlo Toth.

Laszlo Toth are 29 de ani și un record de 23 de victorii la profesioniști și doar două înfrângeri. ”Sunt onorat să particip la acest meci pentru centură. Anul trecut am boxat în Spania, nu am reușit să duc acasă centura, sper să reușesc acum. Sper să ne ridicăm la nivelul spectatorilor și să prestăm un meci extraordinar”, a spus Laszlo Toth. Acesta se află la al treilea meci cu 12 runde, dintre care doar unul a fost până la capăt.

Flavius Biea (27 de ani) e neînvins la profesioniști în 11 partide, dintre care șase le-a încheiat prin KO. ”Mă bucur că am reușit să facem acest eveniment la Timișoara.


Pot să transmit că centura aceasta va fi noua jucărie a copilului meu. M-am antrenat în Anglia, unde am făcut câteva sparring-uri foarte bune, ceea ce îmi dă încredere… Noi sperăm să fie sala plină”, a spus Flavius Biea. Timișoreanul spune că și-a studiat adversarul, dar nu vrea să dezvăluie punctele sale forte de față cu acesta: ”Ne-am uitat pe luptele lui. O să am un meci dificil, dar m-am antrenat bine”.

Unul dintre cele mai importante nume care vor boxa în gala din Banat e Bogdan Dinu. ”E o onoare să boxăm la Timișoara, sper să nu fie ultimul eveniment aici, să facem spectacolul așteptat de toți. Sper ca sâmbătă seara Flavius să ducă centura acasă”, a adăugat buzoianul cu 16 succese dintre care 12 prin KO. Acesta îl are ca adversar pe gruzinul Irakli Gvenetadze. Mâine la ora 18.00 va fi cântarul oficial al sportivilor, la Hotel Angelis. Printre surprizele anunțate la gală se numără prezența fostelor glorii Francisc Vaștag și Lucian Bute. Cel mai ieftin bilet de intrare la gală costă 30 de lei.

Programul meciurilor:

Daniel Buciuc – Ferenc Katona (Ungaria), 4 runde, Welterweight

Eronim Arădoaie – Nika Nalikashvili (Georgia), 4 runde, Welterweight

Cezar Juratoni – Paata Aduashvili (Georgia),6 runde, Cruiserweight

Bogdan Dinu – Irakli Gvenetadze (Georgia), 10 runde, Heavyweight

Flavius Biea – Laszlo Toth (Ungaria), 12 runde, vacant WBA Continental Welterweight title

Gala ”Noaptea Spartanilor – Confruntarea de pe Bega” va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.