Ionuț Popa, în culmea sincerității: ”Nu mă gândeam la trofeu”. ACS Poli,...

Ionuț Popa, în culmea sincerității: ”Nu mă gândeam la trofeu”. ACS Poli, ASPRU criticată pentru cum a abordat un meci cu medaliile pe masă

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli a fost învinsă fără probleme de Dinamo în finala Cupei Ligii. Antrenorul Ionuț Popa a reiterat ideea că meciul de marți, cu Pandurii, e adevărata provocare pentru echipa sa și a spus fățiș că nu credea că echipa sa se poate impune astăzi pe Arena Națională.

”Când am gândit echipa nu mă gândeam să ridic trofeul, jucam și la Dinamo acasă practic. Clar că a meritat să câștige, nouă lipsindu-ne și jucători.


Noi ne-am bucurat că am ajuns în finală. Am eliminat și actuala campioană pe parcurs. Au plâns vreo doi-trei care erau și accidentați și obosiți. I-am lăsat să se odihnească pentru că noi, toată suflarea, ne gândim la meciul de marți. Sincer da, e mai important. Ce să fac?”, a declarat Ionuț Popa la Digi Sport. Timișorenii joacă marți pe teren propriu cu Pandurii, în play out, un meci crucial pentru supraviețuire, în condițiile în care cele două, împreună cu Chiajna, sunt la egalitate de puncte și doar una dintre ele se va salva direct.

Timișorenii, criticați din studiouri

Modul în care a fost abordată finala Cupei Ligii de către ACS Poli a stârnit critici dure din exterior. ”Îmi pare rău că am văzut o echipă precum Timişoara. Să ai o finală şi să o tratezi aşa mi se pare inadmisibil. La finalul meciului, unii jucători râdeau, parcă se bucurau că s-a terminat. Au pus Liga I mai presus de un trofeu care era mult mai aproape pentru ei. Toată această poveste cred că a plecat de la declaraţiile antrenorului şi ale lui Rică Neaga. Au făcut un mix între jucători cu experienţă şi juniori şi nu au respectat competiţia”, a spus Florin Bratu, la Digi Sport.

”Sunt 400.000 de euro puşi în joc din câte ştiu eu. Nu mai sunt bani? Pe ei îi interesează doar să rămână în Liga I şi să beneficieze şi la anul de banii din drepturile TV”, a conchis fostul atacant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.