Marș antidrog inedit, pe role și biciclete: timișorenii, invitați să testeze ochelarii...

Marș antidrog inedit, pe role și biciclete: timișorenii, invitați să testeze ochelarii care simulează efectele consumului de droguri sau alcool

0
DISTRIBUIȚI

Marș antidrog inedit organizat pe străzile Timișoarei, în acest sfârșit de săptămână. Tinerii din oraș sunt invitați să participe la acțiune pe role și biciclete, care reprezintă alternative sănătoase de petrecere a timpului liber, transmit organizatorii.

Evenimentul organizat de Centrul Antidrog Timișoara și Clubul Rotary Timișoara Cetate are loc duminică, 14 mai, începând cu ora 10.30. Participanții la marș vor putea testa şi ochelarii care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale.
Marşul antidrog se va desfăşura pe traseul Kaufland (Str.


Mihail Kogălniceanu) – Bd. Take Ionescu – Punctele Cardinale – Bd. Take Ionescu – Kaufland.

“Prin intermediul acestui eveniment, specialiştii Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, împreună cu partenerii săi, îşi propun sensibilizarea tinerei generaţii cu privire la consecinţele consumului de droguri, în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi securitate pe drumurile publice. Marşul pe role şi biciclete va fi organizat cu susţinerea financiară a Clubului Rotary Timişoara Cetate, care promovează, alături de toate instituţiile amintite, campania ”Stop Joc. Stop Drog” – un proiect de conştientizare a tinerilor cu privire la gravitatea consumului de droguri”, transmite Centrul Antidrog Timișoara.

În cadrul proiectului amintit, au fost cumpărate 30 de perechi de ochelari care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.