Mobilă pentru toate gusturile, la preț de producător, într-o expoziție la Timișoara....

Mobilă pentru toate gusturile, la preț de producător, într-o expoziție la Timișoara. Care este culoarea-vedetă a acestui an

0
DISTRIBUIȚI
expo mobila
Expoziție de mobilă, la Timișoara.

Timișorenii care doresc să cumpere o mobilă nouă în dormitor, sufragerie sau bucătărie, dar și cei care sunt curioși să afle care sunt ultimele tendințe în materie de amenajări interioare sunt așteptați să treacă pragul Centrului Regional de Afaceri. Aici are loc, în perioada 18 – 21 mai, cea de-a șasea ediție a expoziției naționale Universul Casei Tale & Expo Mobila, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

În total, 35 de expozanți, producători, dar și distribuitori și reprezentanțe ale unor companii internaționale din România, oferă publicului interesat o gamă largă de produse, sisteme și tehnologii de avangardă în ceea ce privește construcția, mobilarea și amenajarea spațiilor interioare și exterioare.

Sectorul mobilă este cel mai bine reprezentat în cadrul expoziției și aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, materiale și accesorii, dar și sisteme inteligente de dotare a bucătăriilor.

Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției, a precizat că majoritatea expozanților sunt producători. “Firmele au venit cu ultimele tendințe ale anului 2017 în privința produselor expuse.


Este prezentat mobilier clasic, din lemn masiv, care este vedetă în acest an, până la mobilă modernă, stilul provence, sau mobilă vintage. Dacă vorbim de amenajări interioare, culoarea anului 2017 este verde crud, o culoare optimistă, reconfortantă”, a precizat Roxana Bonchiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.