Nicolae Robu, un nou atac la adresa unei jurnaliste. Vezi ce l-a...

Nicolae Robu, un nou atac la adresa unei jurnaliste. Vezi ce l-a deranjat la întrebarea adresată de reporterul TVR

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu și-a descărcat nervii, astăzi, nemulțumit că sala polivalentă s-ar putea realiza la Giroc, și pe reporterul televiziunii publice, care a fost prezent la conferința de presă săptămânală organizată la Primăria Timișoara.

Astfel, după ce a anunțat că a găsit o metodă prin care nu va permite realizarea sălii polivalente la Giroc, folosindu-se de consilierii județeni liberali, Nicolae Robu a fost întrebat de către jurnalista de la TVR, în timpul interviului acordat după conferința de presă, dacă își asumă “că blochează proiectul în forma respectivă”.

„V-aș fi spus că e rușinos să formulați o astfel de întrebare la adresa mea, dacă nu v-aș cunoaște. Cred că a fost o scăpare în exprimare. Vă rog să-mi adresați întrebările corect. Eu nu blochez nimic, alții vor să blocheze Timișoara. De ce sala mare polivalentă este în Cluj? De ce nu vă puneți dvs., ca jurnalist, această întrebare. De ce în Iași sala polivalentă se construiește în oraș, de ce la Oradea se construiește în oraș, de ce în Constanța se construiește în Constanța, de ce în Craiova este în Craiova, în București este în București.


Probabil că mă veți trunchia. În loc să spuneți că ei ne boicotează pe noi, că proiectul ăsta e demarat de mine de ani de zile, spuneți că eu îi boicotez pe ei?”, a răspuns nervos Nicolae Robu.

După terminarea interviului, primarul Timișoarei i-a bătut din nou obrazul reporterului pentru că a îndrăznit să pună o astfel de întrebare, astfel că discuțiile au fost din ce în ce mai aprinse. “Eu am dreptul să vă pun orice întrebare doresc eu, în limita în care respect anumite reguli, eu îmi fac meseria”, a precizat reporterul.

“Sigur că aveți dreptul, și eu am dreptul să sesizez tendențiozitatea. Nu ați respectat adevărul”, i-a răspuns Robu. Jurnalista a adăugat că “am întrebat doar dacă se blochează proiectul, nu am fost deloc tendențioasă”.

“Ne cunoaștem de mult timp. Nu vă faceți corect meseria. De data asta, am fost ultra elegant cu replica pe care v-am dat-o. Adică atunci când municipiul Timișoara ajunge într-un anumit stadiu cu un proiect și vine un individ ca ăsta, pe care nici nu știu cât îl duce mintea, vine și blochează proiectul, dvs. spuneți că eu îi blochez proiectul lui? Așa mi-ați adresat întrebarea. Prezentați lucrurile tendențios, cum ați mai făcut-o și altă dată. Lăsați, că am mai avut parte, am crezut că ați mai învățat din ale corectitudinii, dar văd că nu vreți. Și eu îmi aleg interlocutorii, nu trebuie neapărat să vă pierdeți vremea cu mine. Întrebați-l pe Dobra, faceți emisiunea cu Dobra. Veniți la conferință, culegeți informațiile, dar nu vă dedic timp special dacă veniți de pe astfel de poziții, nu are rost”, i-a spus Nicolae Robu jurnalistei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.