Spitalului Județean Timișoara i s-a alocat un RMN. Marius Craina: „Cel vechi...

Spitalului Județean Timișoara i s-a alocat un RMN. Marius Craina: „Cel vechi are 16 ani, fizic și moral și-a făcut datoria”

0
DISTRIBUIȚI

RMN 1,5 tesla

Vești bune aduse de managerul Marius Craina. Ministerul Sănătății vrea să cumpere un RMN nou pentru Spitalul Județean Timișoara, cea mai mare unitate medicală din vestul țării, urmând ca licitația pentru achiziționarea lui să înceapă în perioada imediat următoare. RMN-ul care funcționează în acest moment în cadrul spitalului a fost cumpărat în anul 2002.

“Comisia de sănătate de imagistică a lucrat câteva zile bune la necesarul de RMN-uri și tomografe pe toată țara. În urma analizării și în urma discuțiilor avute inclusiv cu Ministerul Sănătății, vestea bună este că Spitalului Județean Timișoara i s-a alocat un aparat RMN de 1,5 tesla, urmând ca licitația să înceapă cât mai curând.


Este acea mare dorință și acel mare of al nostru, știm foarte bine, aparatul pe care-l avem acum e de 16 ani, se apropie de 50.000 de examinări, deci fizic și moral și-a făcut datoria și suntem mulțumiți că încă deservește pacienții internați și din ambulatoriu”, a afirmat Marius Craina.

Managerul Spitalului Județean Timișoara a mai precizat că este important ca pacienții internați în unitatea medicală să beneficieze de condiții, iar personalul medical să fie devotat bolnavilor.

“Vrem să facem condiții pentru pacienți, comportament, atitudine și devotament al personalului pentru pacienți și să nu ne mai întrebăm de ce pleacă medicii. Că dacă eu, la facultate, învăț ultimele proceduri și tehnologii și ajung într-un spital și nu am la dispoziție, atunci pentru ce am mai făcut facultatea? Ca să știu numai că pot să fac ceva, dar nu am la dispoziție? Păi atunci normal că mă iau și plec, și plec acolo unde mi se pune la dispoziție”, este de părere Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.