Sute de timișorence îmbrăcate elegant au participat la o pedalare pe străzile...

Sute de timișorence îmbrăcate elegant au participat la o pedalare pe străzile orașului: „Vrem să demonstrăm că bicicleta este cel mai frumos accesoriu al unei femei” FOTO

0
DISTRIBUIȚI

cochete pe biciclete

Sute de timișorence, însoțite de admiratorii lor, au răspuns invitației lansate de „Verde pentru Biciclete” și au participat, astăzi, la o pedalare pe străzile orașului îmbrăcate cât mai elegant.

Astfel, îmbrăcate în rochii sau fuste, cu coronițe de flori pe cap și coșuri colorate prinse de biciclete, aproximativ 600 de doamne și domnișoare au participat la pedalarea „Cochete pe biciclete”.

Adunarea s-a făcut pe str. Circumvalațiunii din Timișoara, unde au fost oferite participantelor peste 100 de premii. Înainte de a porni la plimbare pe străzile orașului, s-a făcut o scurtă încălzire, s-au împărțit baloane colorate și s-au oferit numere pentru bicicliști.

“M-am așteptat la 600 de participanți și, din fericire, au venit 600 de fete, așa. Are loc Cochete pe biciclete, ediția cu numărul șase, mă bucur că au venit foarte multe doamne, domnișoare frumoase. Din acest motiv, noi am pregătit aproximativ 100 de premii pentru ele. La finalul pedalării, poposim la o terasă și acolo va avea loc prima defilare de modă și toate ținutele prezentate vor fi incluse într-un ghid vestimentar pentru bicicliste, aflat la ediția cu numărul patru, un proiect unic în țară.


Noi vrem să demonstrăm, de fapt, că bicicleta trebuie să fie cel mai frumos accesoriu al unei femei și că există foarte multe doamne, domnișoare dornice să pedaleze prin oraș și ar trebui să încurajăm acest lucru”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Romina Faur, coordonatorul mișcării “Verde pentru Biciclete”.

La Timișoara se află cea mai mare comunitate de bicicliști din țară, fiind împărțite aproximativ 18.000 de numere verzi de biciclete, în ultimii opt ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.