Toate serviciile, mutate pe un singur nivel la Iulius Mall. Vezi cum...

Toate serviciile, mutate pe un singur nivel la Iulius Mall. Vezi cum îi ajută acest lucru pe vizitatori

0
DISTRIBUIȚI

Odată cu integrarea Iulius Mall în ansamblul mixt Openville şi inaugurarea clădirii de birouri United Business Center 2 (UBC 2), toate serviciile din centrul comercial au fost relocate pe un singur nivel, astfel încât clienţii să le găsească mult mai uşor.

Iulius Mall Timişoara vine în întâmpinarea persoanelor active, care doresc să economisească timp în realizarea diverselor activități zilnice, şi le pune la dispoziţie zeci de servicii, toate situate la acelaşi nivel. Astfel, de curând, clienţii mall-ului şi cei care lucrează în clădirea de birouri UBC 2 a ansamblului Openville Timişoara vor găsi la etajul mall-ului numeroşi operatori.

Clienţii au avantajul proximităţii faţă de o varietate de servicii importante, de la cabinete şi policlinici medicale, birouri de schimb valutar, până la reprezentanţe bancare, brokeri de asigurări, agenţii de turism şi altele.

În plus, Biroul de Examinări şi Sala de Susţinere a Examenului pentru Obţinerea Permisului de Conducere, Biroul pentru Permise de Conducere, Biroul Înmatriculări Auto, Poşta Română şi Direcţia Fiscală Taxe şi Impozite sunt situate în acelaşi perimetru.


Din a doua jumătate a lunii mai, clienţii vor găsi la etajul mall-ului şi Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Timiş.

Părinţii au la dispoziţie o grădiniţă şi un centru educaţional pentru cei mici. În plus, prichindeii se pot distra în voie la cele două spaţii de joacă.

Tot la etajul mall-ului se regăsesc un salon de coafură şi manichiură pentru adulţi, dar şi o frizerie pentru copii, un salon de spa şi masaj, un solar şi servicii de remodelare corporală. Zona este completată cu un magazin de optică medicală şi unul cu produse naturiste.

Pe lângă avantajul de a avea biroul la doi paşi de zeci de servicii, angajaţii care lucrează în clădirea office UBC 2 beneficiază şi de discount-uri de până la 20% la accesarea acestora, datorită apartenenţei la programul „Card Partener”, creat special pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.