Planurile Ripensiei, perturbate de BAC și lipsa adversarilor. Un mijlocaș de la...

Planurile Ripensiei, perturbate de BAC și lipsa adversarilor. Un mijlocaș de la Pandurii, printre jucătorii testați de roș-galbeni

1
DISTRIBUIȚI
Ripensia se pregătește în Ciarda Roșie

Ripensia Timișoara rămâne să se pregătească pe plan local pentru noul sezon. Deocamdată promovarea în Liga a II-a nu a adus schimbări semnificative în lot. Tehnicianul Remus Steop a avut la antrenamente o serie de tineri în probe, dar programul obișnuit a fost afectat de examenele pe care majoritatea dintre aceștia le susțin în această perioadă. Printre numele noi testate se numără Laurențiu Tudor, mijlocaș care aparține de Pandurii, și Cătălin Horcea, de la CSM Lugoj.

”Ripi” rămâne pe plan local în ciuda temperaturilor ridicate. Programul echipei care s-a reunit cel mai devreme din zonă, în urmă cu opt zile, a fost afectat de BAC și sesiune, dar și de lipsa adversarilor din zonă. ”Ne luptăm cu căldurile, venim destul de devreme ca să ne putem acomoda. Ce să facem? Avem foarte mulți studenți, mulți care au BAC-ul și au lipsit motivat. Aș fi vrut să intru de mâine într-un nou program de pregătire. Dar mai ales că s-a amânat și începerea campionatului cu o săptămână mai așteptăm câteva zile ca să-i avem pe toți. Să lucrăm la omogenitate”, a declarat Remus Steop pentru PRESSALERT.ro.

Ripensia nu are deocamdată certitudini la capitolul sosiri pentru noul sezon. Cel mai probabil o serie de lămuriri vor fi la finele săptămânii, după întoarcerea președintelui Radu Ienovan din concediu. Steop a apucat să-i vadă câteva zile pe fratele lui Semeniuc de la nou promovata în D, ASO Deta, pe Cluci, Giurginică (ambii LPS Banatul), Alex Radovan (Banloc), dar și pe fundașul lateral Cătălin Horcea – 18 prezențe în sezonul trecut la CSM Lugoj în C, și pe Laurențiu Tudor, un mijlocaș de 18 ani care în ediția trecută a fost împrumutat de Pandurii la Cugir, tot în Liga a III-a.


Acesta din urmă poate acoperi și postul de fundaș dreapta și a bifat două prezențe în toamnă la seniorii gorjenilor. ”Nu au mai fost deloc pentru că toți au fost cu BAC-ul sau cu alte examene… Îi mai vedem zilele astea, când definitivăm lotul de jucători… Aș fi vrut să-i văd azi într-un test pe cei veniți noi dar nu avem cu cine. Așa că am schimbat programul. Nu e o corelare între noi și celelalte ligi. Cei de Liga I mai merg în turnee. Cred că sâmbătă o să jucăm între noi”, a conchis Steop. Dintre cei în probe nu a mai revenit la antrenamente Mărgan, tot de la Banatul.

Absenți de la reunire, Călin Toma și Zaluschi au revenit la pregătire. La fel și fundașul Mihai Hecsko. ”Hecsko se pregătește cu noi, lui îi expiră contractul vineri și rămâne de văzut în zilele următoare când vine și președintele. Avea ofertă să plece în Austria, 100% nu se știe”, a precizat tehnicianul roș-galbenilor. Până acum Ștreangă și Raul Briciu sunt jucătorii care s-au despărțit oficial de ”Ripi”. Liga a II-a va începe în primul weekend al lunii august.

Mediop, încurcat de acte, așteaptă revenirea Gazului din Serbia

Interesul celor de la Gaz Metan Mediaș pentru senegalezul Mediop Ndiaye a fost real. Atacantul a ratat însă oportunitatea de a merge cu gruparea de Liga I în stagiul centralizat din Serbia din cauză că i-a expirat pașaportul. Între timp ardelenii l-au luat pe Bojan Golubovic, culmea, vârful de 33 de ani care s-a aflat și pe radarul lui ACS Poli. ”Mediop a avut un contact, s-ar putea să plece, așteptăm să discutăm cu cei care vin din cantonamente. El nu putea să meargă în pregătire pentru că nu poate fără pașaport. Trebuia să meargă la Berlin să-și rezolve din ce am înțeles… M-aș bucura pentru el ca să ajungă la nivelul cel mai mare, dar pe de altă parte, la cum a evoluat în ultimul timp e chiar un jucător foarte important pentru Ripensia”, a concluzionat Remus Steop.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.