PMP Timiş, anunţ categoric privind susţinerea guvernului Grindeanu în cazul unei moţiuni...

PMP Timiş, anunţ categoric privind susţinerea guvernului Grindeanu în cazul unei moţiuni de cenzură. Ce vor face oamenii lui Băsescu

0
DISTRIBUIȚI

Perioadă fierbinte în plan politic, în România. Rămas fără sprijin politic, fără calitatea de membru PSD şi fără marea majoritate a miniştrilor care munceau în subordinea sa, premierul Sorin Grindeanu refuză să demisioneze şi face demersuri pentru formarea unui nou guvern, dar şi pentru obţinerea a suficiente voturi care să îi permită să rămână pe funcţie în urma moţiunii de cenzură pe care o va iniţia PSD la începutul săptămânii viitoare.


Primele informaţii pe surse legate de negocierile purtate de Grindeanu au apărut în această dimineaţă, când s-a aflat că premierul ar fi discutat cu UDMR pentru o eventuală susţinere la moţiunea de cenzură. Informaţiile au fost negate de oficialii maghiarilor.

În schimb, deja liderul unui partid a anunţat clar că nu va susţine nici aripa Grindeanu, nici pe cea condusă de Liviu Dragnea în conflictul din PSD. „Domnul Preşedinte Traian Băsescu, astăzi: Aviz amatorilor interesați de dezinformare. PMP nu va face nicio alianță de susținere parlamentară şi nici alianță de guvernare cu PSD-ul. Prezentul mesaj este urmare a zvonurilor lansate în mass media. Altfel spus, nici cu Dragnea în alianță parlamentară si nici cu Grindeanu la guvernare”, se arată pe pagina de Facebook a PMP Timiş.

Merită precizat că pemepiştii şi pesediştii au semnat un protocol de colaborare pentru conducera CJ Timiş, acolo unde funcţia de preşedinte este ocupată de Călin Dobra – PSD şi cele de vicepreşedinţi de Roxana Iliescu – PMP şi Traian Stancu – ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.