Se fac angajări masive la Spitalul Județean Timișoara, fiind căutate chiar și...

Se fac angajări masive la Spitalul Județean Timișoara, fiind căutate chiar și persoane cu 8 clase, fără experiență. Ce posturi sunt vacante

0
DISTRIBUIȚI

spital curatenie

Cel mai mare spital din vestul țării caută sute de persoane pentru a le angaja. Astfel, în această lună, Spitalul Județean Timișoara a scos la concurs peste 300 de posturi vacante, iar angajările se fac pe perioadă nedeterminară. Reprezentanții unității medicale transmit că se caută, în special, îngrijitoare și infirmiere.

De altfel, nu de puține ori conducerea spitalului s-a plâns că reușește cu greu să găsească persoane pentru aceste posturi, din cauza salariilor prea mici, dar și a condițiilor de muncă.


Acesta este motivul pentru care unitatea medicală este dispusă să angajeze persoane cu studii generale și fără experiență.

Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt pentru îngrijitoare – 107, infirmiere – 90, asistente medicale – 82, brancardieri – 8.

Persoanele interesate pot să depună dosarele de candidatură până în data de 22 iunie, iar afișarea rezultatelor se va realiza în ziua următoare. În data de 30 iunie are loc proba scrisă, iar în 11 iulie – proba practică și interviul. Rezultatele finale se afișează în data de 12 iulie.

Mai multe informații despre cum vă puteți angaja la Spitalul Județean Timișoara sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.