Sfârşit de săptămână bogat în evenimente culturale în cadrul unei noi ediţii...

Sfârşit de săptămână bogat în evenimente culturale în cadrul unei noi ediţii a festivalului Street Delivery VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Golan va susţine un concert în cadrul festivalului Street Delivery

Cea de-a 11-a ediţie a festivalului Stret Delivery va aduce la Timişoara o serie de ateliere, dezbateri, proiecţii video şi instalaţii interactive, toate acestea urmânds să se desfăşoare în Piaţa Ţarcului.

Festivalul dare loc în perioada 16 – 18 iunie, iar tema acestui an este „Grădini posibile”, o invitație la reflecție asupra rolului comunitar și cultural al zonelor verzi din spațiul urban. „Pe lângă componenta istorică, grădinile ocupă un loc extrem de important și în radiografia unui oraș sănătos, așa că împreună cu peisagiști, artiști și oameni din comunitate, construim scenarii de grădini posibile, în Piața Țarcului, prin care arătăm conceptual și practic, cum putem transforma o stradă într-o grădină”, explică Raluca Joavină, coordonatorul Street Delivery.

Trupa timișoreană The Different Class va da startul concertelor vineri, de la ora 20.30, după care va urma un recital al trupei Jazz 8.


Sâmbătă, pe scena festivalului vor cânta Flare, Marion Krautner şi Balkan Taksim, iar în ultima zi a evenimentului melomanii vor avea parte de concerte cu Arms and Sleepers şi Golan.

Formaţia bucureşteană Golan a lansat albumul „Intro” în cursul lunii aprilie cu un concert ce a avut loc la Arenele Romane din Bucureşti. Golan îmbină și folosește atât experiența cât și bagajul muzical diferit al fiecăruia dintre membrii trupei pentru a crea un house/nu disco melodios, super-dansant, ce a trecut fără compromisuri de la underground, la un mainstream de calitate. Trupa se orientează spre latura umană a muzicii electronice, folosind în show-uri sample-uri, live DJ-ing și instrumente clasice precum flautul, trompeta sau percuții.

Albumul „Intro” este experimentul sonor care s-a născut și a crescut odată cu trupa, care s-a creat și s-a dezvoltat cu fiecare concert de club, turneu, festival sau eveniment mare, povestea lui fiind inspirată de evoluția celor 5 membri, atât la nivel muzical, dar și emoțional și creativ. „Intro” este exemplul prin care Alex, Mihai și Ernesto, alături de Florian și Iulian Nicolau își arată plăcerea de a construi de la zero un proiect muzical independent, diferit pe plan local și internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.