Soluţia pentru deblocarea realizării autostrăzii Timişoara – Pancevo, în mâinile a trei...

Soluţia pentru deblocarea realizării autostrăzii Timişoara – Pancevo, în mâinile a trei parlamentari de Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Ba se face, ba nu. Ba de vină sunt românii, ba de vină ar fi sârbii. Nimeni nu ştie exact care este adevărul despre autostrada Timișoara și Pančevo, însă până acum încercările de colaborare între România şi Serbia pentru construirea drumului de mare viteză au eşuat.


Deputatul PNL Marilen Pirtea susţine însă că pentru deblocarea situaţiei România are la îndemână o soluţie simplă şi eficientă.

„Ştiu care au fost etapele, dar ce aş vrea să fac este un apel la colegii parlamentari, că sunt din PNL sau că sunt din PSD, şi mă refer la Eugen Dogariu, Matei Suciu şi Ben-Oni Ardelean, care sunt membrii ai Grupului de prietenie parlamentar cu Serbia. Plecând de la ei putem să facem unele demersuri pe care să le susţinem cu toţii ca să convingem guvernul să achite această parte de bani pe care România a asumat-o, dar nu a plătit-o, aşa cum spune guvernul Serbiei, ei făcându-şi termenele lor şi noi nefăcându-ne aceste termene şi pierzând această prioritate. Pentru noi judeţul Timiş argumentele de a avea o astfel de autostradă sunt extrem de clare şi nu trebuie spuse, pentru restul ţării nu cred că contează extrem de mult, dar noi ar trebui să luptăm pentru acest proiect”, a declarat Pirtea.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.