Traficul prin pasajul Jiul, reluat mai devreme. Ce a anunțat primarul Robu

Traficul prin pasajul Jiul, reluat mai devreme. Ce a anunțat primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru şoferi: traficul prin Pasajul Jiul, închis în prima zi a lunii iunie, ar putea fi deschis mai devreme de termenul de 12 iunie avansat de primarul Timişoarei Nicolae Robu. Amintim că în prima zi după vacanţa de Rusalii, traficul prin oraş a fost paralizat, după ce atât pasajul Jiul, cât şi Popa Şapcă au fost închise. Marţi, primarul le transmitea şoferilor nemulţumiţi să nu circule o lună de zile prin pasaj, după finalizarea lucrărilor.


Astăzi, Robu a revenit la sentimente mai bune.

„Nu exclus să dăm drumul la circulaţie mai devreme de duminică. V-am spus de marţi la conferinţa de presă, v-am spus marţi că dăm drumul la circulaţie luni. E posibil luni să dăm, dar e posibil să dăm drumul duminică, eventual sâmbătă seara. De îndată ce se poate, vom da drumul la trafic. Eu nu vreau să creez necazuri oamenilor şi eu circul cu maşina şi sunt agitat în maşină când văd cât timp îmi ia să mă deplasez prin oraş. Eu nu mă duc pe abordarea obiectivelor unul câte unul, pentru că am mandat de la cetăţeni să abordez schimbarea de bine în forţă şi în 2012 şi în 2016. Am spus că voi schimba în bine Timişoara. Trebuie să recuperăm înapoierea. Dacă noi nu suntem în stare să ne recuperăm înapoierea, nu avem nicio şansă de mai bine. Dacă ne vom tot bate cu cărămida în piept cum am făcut zeci de ani că suntem cei mai grozavi la orice criteriu, atunci vom suporta consecinţele”, a declarat primarul Timişoarei.

Acesta nu i-a iertat pe adversarii de la PSD, declarând că aceştia îi pun beţe în roate ori de câte ori au ocazia. „Ce m-a mirat este ce poziţii iresponsabile pot adopta pesediştii. De fapt nu ar fi trebuit să mă mir, că de fapt aceste apeluri de deschidere imediată a pasajelor ţin tot de campania lor de boicot la adresa Timişoarei. Ei îşi dau seama că fiecare realizare a mea îmi consolidează susţinerea timişorenilor. (…) Şi atunci fac acest boicot general”, a adăugat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.