Jucătorii lui ACS Poli își așteaptă salariile de la ANAF. Clubul vrea...

Jucătorii lui ACS Poli își așteaptă salariile de la ANAF. Clubul vrea să obțină reeșalonarea datoriilor. Cum ar putea accesa din nou fonduri publice

1
DISTRIBUIȚI
Sorin Drăgoi anunță o rezolvare pentru ACS Poli

ACS Poli Timișoara a primit vești potențial foarte bune în preajma duelului cu FCSB. Președintele Sorin Drăgoi a fost astăzi la ANAF pentru a discuta problema datoriilor către stat. Deși bănățenii nu pot accesa banii din drepturile TV după proprirea conturilor există speranțe mari că jucătorii își vor vedea, în condițiile legii, trei dintre salariile restante, din aceiași bani, direct de la ANAF.

Timișorenii urmăresc și un alt obiectiv, încearcă obținerea unui certificat fiscal care le va da dreptul, după mai bine de doi ani de blocaj, să primească din nou bani de la autorități. ”Am fost astăzi la ANAF.


Ei au pus proprire pe conturile noastre din drepturile TV. Banii de la Ligă au fost virați către ANAF. Am depus documentele pentru plata celor trei salarii restante, vor fi plătiți cât de curând către jucători și staff. Pentru restul de bani vom face o reeșalonare. Pregătim dosarul, în urma căruia vom primi acel certificat cu care mai departe putem accesa fonduri de la autorități”, a declarat Sorin Drăgoi.

Conform conducătorului cele trei salarii vor fi virate direct de ANAF, trei fiind permise de lege. ”Cu al patrulea ne vom descurca. Ei au spus că imediat vor vira. Ar fi important dacă s-ar face mâine”, a mai spus Drăgoi. În această perioadă timișorenii au încheiat mai multe contracte noi de sponsorizare. Inclusiv vechiul sponsor va reapărea pe tricouri.

ACS Poli nu e însă în afara pericolului pentru următoarea perioadă de timp. Din cei 700.000 de euro ”confiscați” de ANAF, 1.120.000 de lei ar urma să fie plătiți pentru salarii iar restul păstrați în contul celor peste două milioane de euro datorii către stat. ”11.000.000 lei e datoria la ANAF. Trei salarii sunt 1.120.000 dacă nu mă înșel, din restul se stinge din datoria veche și facem o reeșealonare pe cinci ani de zile și putem cere bani de la autorități. Bani pe care nu i-am primit din mai 2015”, a conchis Drăgoi.

1 COMENTARIU

  1. ANAF are datorii mari catre stat, lor de ce nu li se blochiaza salariile ? Mai intreb din ce cauza nu executa ANAF-u pe cei de la Realitatea T.V cand datoreaza statului 22,5 milioane euro, PRO TV cu datorii de 140 milioane de euro, T.V.R cu datorii de peste 300 de milioane de euro…/chiar suntem luati de prosti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.