O nouă întărire pentru BC Timba Timișoara. Un experimentat fundaș sârb s-a...

O nouă întărire pentru BC Timba Timișoara. Un experimentat fundaș sârb s-a alăturat ”urșilor” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Branko Jereminov (foto, în alb). Foto: szegedma.hu

Nou promovata BC Timba Timișoara a ajuns la a patra mutare realizată în această vară. Galben-negrii au oficializat astăzi sosirea fundașului Branko Jereminov. Baschetbalistul sârb în vârstă de 30 de ani a evoluat în sezonul trecut în Qatar și e un fost campion mondial U20 cu reprezentativa țării sale.

Branko Jereminov a avut medii de 16.1 puncte, 6.2 recuperări, 7.9 pase decisive, 2.3 intercepții, pentru o eficiență de 19.8 la ultima sa echipă: Al Ahli.


Înainte de experiența arabă, fundașul sârb a evoluat în Ungaria la Naturtex-SZTE Szedeak.

Cariera sa a început excelent cu două succese (2006, 2007) la CM U20 alături de naționala Serbiei. La nivel de club a evoluat în țara natală, printre altele, pentru Hemofarm Vârșeț și Tamiș Panciova.

Până acum Timba a realizat patru transferuri pentru ediția 2017-18 a Ligii Naționale. Pe lângă Jereminov au mai sosit: Alon Sonenfeld, Bogdan Popescu și Liviu Rotariu. ”Urșii” vor începe noul sezon cu o ”dublă” în Cupă împotriva celeilalte nou promovate în elită, Poli Iași (30 septembrie și 4 octombrie). În prima etapă de campionat elevii lui Bogdan Murărescu vor avea parte de un derby local cu BC SCM Timișoara, în jurul datei de 7 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.