Bărbat, la un pas de a fi tâlhărit în centrul Timişoarei. Cum...

Bărbat, la un pas de a fi tâlhărit în centrul Timişoarei. Cum a scăpat ca prin minune de hoţi

0
DISTRIBUIȚI

Se întâmplă în buricul târgului, în Timişoara anului 2017. Un bărbat de aproximativ 55 de ani a fost la un pas de a fi tâlhărit în centrul oraşului, de doi tineri. Norocul omului a fost că a strigat după ajutor, lucru care a făcut ca întreg incidentul să nu treacă neobservat. Totul a fost filmat de camerele de luat vederi din centrul oraşului.

„Ora1.Tentativă de tâlhărie în Piața Libertății asupra bărbatului din spatele polițistului local.
Doi tineri unul mai mic de statură, celălat mai înalt venind dinspre magazinul Bega au vrut să-i smulgă victimei de 55 ani, care venea dinspre Piața 700, prin violență pe linia de tramvai geanta pe care acesta o avea asupra lui.


Acesta a țipat după ajutor, ceea ce m-a făcut să ies la geam şi să-l văd pe acesta pe caldarâm cu agresorul mai scund deasupra lui. Am țipat la aceştia şi i-am strigat de la geam unui biciclist care se aproia de ei, „PRINDE-I, prinde-i ca vin şi eu!” la care aceştia au abandonat victima fugind. Coborând am alertat polițistul local. Zona este plină de camere, deci aceştia pot fi prinşi! Chiar şi eu am rămas uimit de tupeul acestor tineri să te tâlhărească taman în buricul târgului. INCREDIBIL, dar am fost martor şi la asta!”, a scris cetăţeanul de onoare al Timişoarei, Ştefan Cojocnean, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook / Ştefan Cojocnean

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.