Patrule mixte pentru prinderea hoţilor de buzunare: agenţii de la Poliţia Locală...

Patrule mixte pentru prinderea hoţilor de buzunare: agenţii de la Poliţia Locală primesc întăriri

0
DISTRIBUIȚI

Se anunţă zile grele pentru hoţii de buzunare care acţionează în mijloacele de transport în comun din Timişoara. De ieri, agenţii de la Poliţia Locală au parte de întăriri în lupta cu hoţii de buzunare.

„Începând de ieri, la inițiativa Poliției Locale Timișoara, sunt organizate noi acțiuni comune cu jandarmii de la IJJ Timiș și de la Gruparea de Jandarmi Mobilă «Glad Voievod», pe mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Timișoara. Echipe mixte de polițiști locali din cadrul Biroului Transport Urban și de jandarmi de la cele două instituții au putut fi observate încă de ieri în teren, iar acțiunile continuă și în cursul zilei de astăzi.


Principalul scop al acestor acțiuni este acela de prevenire în primul rând a furturilor din buzunare și poșete, a cerșetoriei, a altor fapte anti-sociale care creează disconfort cetățenilor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun. Patrulările mixte s-au desfășurat atât pe liniile de tramvai, cât și pe cele de troleibuz, precum și în stațiile acestora, cu preponderență în zonele centrale printre care Traian, Piața 700, Catedrală, Prefectură, precum și în zone precum Lipovei, Martirilor, astfel încât să fie cuprinse toate zonele orașului și în special acelea în care se petrec frecvent încălcări ale legii”, a transmis Poliţia Locală.

Direcţia a oraganizat şi o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la hoţii de buzunare, împărţind pliante informative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.