ASU Politehnica a încheiat cantonamentul cu un egal împotriva divizionarei C din...

ASU Politehnica a încheiat cantonamentul cu un egal împotriva divizionarei C din Râșnov. Vezi bilanțul ”Băieților în ghete” în județul Brașov

0
DISTRIBUIȚI
Foto: druckeria.ro

Formația pregătită de Bogdan Andone a remizat în ultimul joc din cadrul stagiului centralizat de la Săcele. ASU Politehnica a deschis scorul prin Carol Taub în fața celor de la Olimpic Cetate Râșnov însă jocul s-a încheiat în cele din urmă la egalitate: 1-1. Timișorenii revin acasă cu un bilanț care cuprinde două victorii și două egaluri în cadrul cantonamentului de vară.

ASU Poli a jucat tot pe vechea arenă ”Electroprecizia”, din Săcele, ultimul test din stagiul de pregătire. Timișorenii au dominat dar nu au reușit să înscrie în prima parte a partidei. Sorescu, Plămadă și Bădăuță trecându-și ocazii mari în cont. În partea secundă Staicu a ratat o altă șansă de gol pentru alb-violeți.


”Lacătul” brașovenilor a fost spart în cele din urmă cu un sfert de oră înainte de final, când Carol Taub a reușit un gol superb de la distanță. Cu opt minute înainte de final însă formația din Râșnov a reușit egalarea și partida s-a încheiat nedecis, scor 1-1. De remarcat că brașovenii l-au înregimentat în această vară pe Bogdan Minciună, fost coleg cu acum timișoreanul Ionuț Plămadă la Sepsi.

ASU Politehnica revine acasă cu un bilanț pozitiv în testele de la Săcele. Două victorii, una obținută cu un scor mare, 7-0 cu localnica din D, Precizia, și un 5-2 cu divizionara C AFC Miercurea Ciuc. Plus două remize tot cu grupări din Liga a III-a: 0-0 cu AFC Hărman și acest 1-1 cu Olimpic Râșnov. ”Băieții în ghete” își vor continua pregătirea până la începerea noului sezon pe plan local. Tragerea la sorți pentru programul Ligii a II-a va avea loc marți, 25 iulie.

Timișorenii vor semna și cu ex-dinamovistul Cornel Predescu, folosit și astăzi, dar nu vor mai miza în noul sezon nici pe Alex Birău, care a ales să plece în Austria. Deși a fost primul transfer anunțat de ASU Poli, Marius Staicu a fost înregimentat oficial mai târziu după ce a câștigat în urmă cu două zile un litigiu cu fosta sa echipă, CS Mioveni.

ASU Politehnica: Gakos (78 Fișteag) – Bilia (46 Motreanu), Mera (70 G. Turda), Coadă, Taub – Krausz (60 Țugui), Ignea (60 Lazea), Sorescu (60 Ghinescu) – Plămadă (60 Crișanov), Bădăuță (60 Staicu), Predescu (50 M. Stancu). Antrenor: Bogdan Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.