Super concerte cu Loredana, The Motans și Carla’s Dreams, dar și magie...

Super concerte cu Loredana, The Motans și Carla’s Dreams, dar și magie cu Lorenzo Cristian, de Ziua Timişoarei. Vezi programul complet

0
DISTRIBUIȚI

Se anunţă spectacol de zile mari cu ocazia zilei orașului. Primăria Timişoara a anunţat programul oficial al evenimentelor programate pentru data de 3 august.

Acţiunile vor începe de la ora 9.00, în Piaţa Petru Maior, cu o depunere de coroane a bustul colonelului Virgil Economu, cel care s-a aflat în fruntea trupelor române, care au intrat în Timişoara la 3 august 1919 şi vor continua de la ora 10.00, în Piaţa Unirii, cu o ceremonie publică prin care se vor marca 98 de ani de la unirea Banatului cu România. Seara se va încheia cu concerte în Piaţa Victoriei, acolo unde vor urca pe scenă Vanotek, Antonia, The Motans şi Carla’s Dreams. Programul va continua şi în data de 4 cu manifestări sportive pe timpul zilei şi cu un concert de jazz susţinut de Festivalul Blues pentru Timişoara. Concerte vor fi şi sâmbătă seara, atunci când pe scena din Piaţa Victoriei vor urca Phaser, The Weekend Band, un moment inedit Lorenzo Cristian Magic şi Loredana.

Programul complet poate fi consultat mai jos:

Joi, 3 august
Piaţa Petru Maior, ora 9 -Depunere de coroane la bustul colonelului Virgil Economu
Piaţa Unirii, ora 10 – ceremonie publică organizată cu sprijinul Garnizoanei Timişoara, care va marca momentul intrării trupelor române în Timişoara în data de 3 august 1919

Sala de Consiliu a Primăriei, ora 13 – Şedinţă Festivă – Decernarea Titlului de Cetăţean de Onoare doamnei Maria Pongracz Popescu – prozator, publicist, traducător şi istoric literar. Ca secretar-adjunct al filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România, a condus de-a lungul anilor cenacluri literare române, maghiare şi germane, contribuind decisiv la vitalitatea vieţii culturale timişorene.

Galeria Pro Armia, Piaţa Libertăţii, ora 18 – Vernisajul expoziției de pictură dedicată Zilei Timişoarei – Asociația Artiștilor Plastici “Romul Ladea”

Piaţa Victoriei, ora 20 – concerte Vanotek, Antonia, The Motans, Carla’s Dreams.

Ora 24 – Foc de artificii

Vineri, 4 august

Program acţiuni sportive ”Cupa oraşelor înfrăţite„ – turneu de minifotbal cu echipe de amatori – Baza Sportivă Colterm, orele 9.00 – 17.00.


Participă echipe de amatori, care reprezintă Municipiul Timişoara şi echipe invitate din oraşele înfrăţite şi partenere cu Timişoara. Parteneri: Asociaţia Judeţeană de Fotbal Timiş, Sport Club Municipal Timişoara.

Turneu de minifotbal pentru echipe de copii, Baza Sportivă Colterm, orele 11.00 – 14.00 Participă echipe de copii de la cluburi locale – categoria de vârsta 10 ani. Parteneri: Asociaţia Judeţeană de Fotbal Timiş, Sport Club Municipal Timişoara. Cros nocturn – “Timişoara, primul oraş electrificat, primul cros noaptea alergat!”- ora 22.00 Crosul nocturn a ajuns la cea de-a şasea ediţie şi este organizat în sistem de participare open. Limita de vârstă a concurenţilor este de minim 18 ani. Cu excepţie, pot participa şi concurenţi cu vârsta de 16 ani, care trebuie să prezinte acordul scris al părinţilor. Formularele de înscriere se pot descărca de pe site-ul www.crosnocturn.ro. Crosul nocturn se va desfăşura pe un traseu de cca 4 km şi va avea startul la orele 22.00, de pe bulevardul C.D.Loga nr.1 (în faţa Primăriei Municipiului Timişoara), unde va avea loc şi sosirea. Traseul este următorul: str. 20 Decembrie 1989 – bulevardul Vasile Pârvan, pe sub pasajul Michelangelo, continuare pe bulevardul Corneliu Coposu, întoarcere la fântâna de la pasarela din Parcul Copiilor, bulevardul Corneliu Coposu, pe sub pasajul Michelangelo – bulevardul Vasile Pârvan, Podul Mihai Viteazul, str. 20 Decembrie 1989, finish Primărie, bulevardul C.D. Loga nr. 1, (vis a vis de Filarmonica Banatul). Se vor acorda: tricouri şi diplome pentru toţi participanţii, vouchere pentru echipamente sportive. Crosul este realizat în parteneriat cu Asociaţia Atletic Club Maraton şi cu Sport Club Municipal Timişoara.

Piaţa Victoriei, ora 20 – Blues pentru Timişoara – concerte Vali “Sir Blues” Răcilă

Sâmbătă, 5 august

Piaţa Victoriei, ora 20.00 – concerte Phaser, The Weekend Band, Loredana și magie cu Lorenzo Cristian.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.