Accident grav în apropiere de Timişoara: o persoană a murit, alte cinci...

Accident grav în apropiere de Timişoara: o persoană a murit, alte cinci rănite UPDATE Șoferul vinovat are 16 ani FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav în urmă cu puţin timp în apropiere de Timişoara. Şase persoane au fost rănite şi, din primele informaţii, una este decedată, după ce două maşini au intrat în coliziune. Din primele informaţii, se pare că unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens.

Accidentul a avut loc pe drumul care duce de la Timişoara la Şag. Iniţial au fost anunţate trei victime însă medicii ajunşi la faţa locului au descoperit şase răniţi.

La faţa locului intervin pompierii, trei echipaje de la SMURD şi două de la SAJ. Traficul în zonă este blocat.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Accidentul a fost provocat de un minor de 16 ani, care a condus un autoturism pe DN 59 din direcția Șag în direcția Timișoara iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe contrasens, chiar dacă pe acea porțiune șoseaua are patru benzi, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat care circula regulamentar din direcția opusă.


În urma impactului mașina condusă de minor s-a rupt în două, iar pasagerul aflat pe locul din drapta a murit pe loc după ce a zburat prin parbriz. În celălalt autoturism se aflau patru persoane care mergeau spre Șag pentru un botez. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere. Există suspiciunea că mașina condusă de tânărul de 16 ani ar fi fost furată.

UPDATE 2 Mașina care a provocat accidentul a fost furată azi-noapte din localitatea timișeană Beregsău Mare.

Sursa foto: Facebook / INFO Trafic Jud. TIMIS

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.