Desfășurare de forțe impresionantă la Muzeul Satului din Timișoara: echipajele de urgență,...

Desfășurare de forțe impresionantă la Muzeul Satului din Timișoara: echipajele de urgență, exercițiu la biserica de lemn FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-565142228">

Agitație mare în această dimineață în zona Pădurii Verzi. Mai multe echipaje de la Pompieri s-au deplasat la Muzeul Satului pentru a desfășura un exercițiu de incendiu la biserica de lemn din incinta Muzeului Satului.

Potrivit scenariului, focul a pornit din interiorul bisericii de lemn, monument istoric, cel mai probabil de la o lumânare lăsată aprinsă. Incendiul s-a extins cu repeziciune. În interior se afla o persoană, în stare inconștientă, care a fost salvată de pompieri. La exercițiu au luat parte două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un ofițer și 6 subofițeri de la Detașamentul 1.

La finalul exercițiului, pompierii au verificat și hidranții și extinctoarele din zonă, constatând că totul este în regulă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.