K-lu pregăteşte un album nou. Vezi cine sunt invitaţii evenimentului Reflektor Mahups...

K-lu pregăteşte un album nou. Vezi cine sunt invitaţii evenimentului Reflektor Mahups VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
K-lu pregăteşte un set special pentru evenimentul Reflektor MashUps

Cunoscutul DJ și producător timișorean DJ K-lu are parte de o vară cât se poate de fierbinte şi pregăteşte un program special pentru evenimentul Reflektor MashUPs, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Stilul unic al lui K-lu, bazat pe tehnici de turntablism şi care iese foarte ușor în evidență prin seturile sale dinamice, i-au adus o serie de invitaţii la diverse festivaluri care au avut loc în această vară. Artistul a lansat recent şi o piesă nouă care poartă titlul de „Vreau“.

„Piesa o aveam terminată de ceva vreme şi vroiam de demult un clip în care să am animaţie.


Mi s-a părut potrivit să montez peste piesă imagini din Gopo şi Greierele şi furnica“, ne-a declarat el.

Deşi are parte de un program încărcat DJ K-lu pregăteşte de ceva vreme un nou album şi este nerăbdător să revină în faţa publicului „de acasă“, cu un set …mai altfel.

„Am umblat toată vara şi am avut foarte puţin timp de creaţie. De vreo doi ani îmi doresc să mai scot un album, dar lucrurile nu au mers chiar în direcţia dorită. Dar, mă gândesc să mai scot un album, doar că trebuie să mă adun şi să mai lucrez la piesele care stau neterminate.La Reflektor aş vrea să fac un set mai energic cu multe piese noi dar şi cu multe mash-up-uri care-mi poartă semnătura“, ne-a declarat K-lu.

Prima ediție a seriei de evenimente Reflektor MashUPs îi aduce face-to-face și back-to-back pe DJ K-lu, A-C Leonte Reveries şi DJ Mighty Boogie, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri 1 septembrie, de la ora 21, la Reflektor Venue. Biletele pentru acest eveniment costă 25 lei.

Foto: Datz Magazine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.