Nicolae Robu, apel către timișoreni: „Dacă cineva știe persoane din primărie care...

Nicolae Robu, apel către timișoreni: „Dacă cineva știe persoane din primărie care cer sau primesc mită, să-mi spună”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a făcut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un nou apel către timișorenii care au dat mită angajaților din primărie sau care sunt nemulțumiți de modul de lucru al acestora.

“Eu îmi doresc ca Primăria Timișoara să fie o instituție curată, în care să se muncească cinstit, corect, în slujba cetățeanului, să fie străină total de corupție. Dacă cineva știe persoane din Primăria Timișoara care cer sau primesc mită, care nu-și fac datoria ca să ajungă să primească ceva, sau orice nemulțumiri au, rog acele persoane să îmi facă mie cunoscute toate aceste lucruri negative concret, ca să pot lua măsuri.


Eu sper să nu existe, dar dacă există, sper să fiu ajutat să fac curățenie. Eu nu am de unde să știu, am mai spus că eu garantez doar pentru mine, ce face cineva în Primăria Timișoara, indiferent cine ar fi acela. Atunci dacă sunt unii care cad în păcat, că lăcomia e la baza acestor fapte deplorabile, atunci trebuie să fiu ajutat să fac ordine, fiind informat”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că, deocamdată, nu a primit sesizări cu privire la angajați care iau sau cer mită, însă au fost reclamații de la oameni nemulțumiți de modul în care se comportă unii funcționari publici cu ei.

“Aflu că sunt oameni nemulțumiți, nu e vorba de corupție aici, de modul în care o persoană de la Camera 12 îi tratează, de exemplu. Păi să spună dacă sunt nemulțumiți, nu să iasă din primărie comentând, să le spună cunoscuților că sunt nemulțumiți de modul în care sunt tratați, ci să depună o plângere în scris sau măcar să spună verbal. Nu putem să luăm măsuri pe bază de zvonuri care circulă în oraș. Au venit investitori sau cetățeni să-mi spună că de foarte multă vreme sunt purtați pe drumuri. Eu chemam aparatul respectiv și clarificam lucrurile”, a mai afirmat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.