Piaţa Badea Cârţan intră în reabilitare. Unde se vor muta comercianţii pe...

Piaţa Badea Cârţan intră în reabilitare. Unde se vor muta comercianţii pe durata lucrărilor

0
DISTRIBUIȚI

Este oficial – după ani de zile în care a avut un aspect nu tocmai european, Piaţa Badea Cârţan va intra într-un amplu proces de modernizare. Lucrările vor începe de la 1 septembrie, a anunţat astăzi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a explicat că țăranii care vând în piaţă au nevoie de condiţii decente.


Licitaţia pentru contractarea unei firme care să execute lucrările a fost finalizată, urmând ca piaţa să fie reabilitată, conform primarului, până la finalul anului, în termen de 84 de zile.

„S-a finalizat licitaţia pentru modernizarea pieţei Badea Cârţan. După cum ştiţi, este pentru a doua oară când organizăm licitaţia. Prima oară am eşuat, de data aceasta am reuşit. Firma care a câştigat licitaţia se cheamă SC. Building SRL. Valoarea ofertei câştigătoare este de 889.050 de lei, suma plafon cu care s-a plecat la licitaţie fiind de 1.142.359 de lei. Sunt convins că se va face o amenajare frumoasă. Pe dinafară Piaţa Badea Cârţan arată frumos, este modernistă, dar trebuie să recunoaştem că pe interior nu a fost uşor pentru comercianţi şi pentru cumpărători să stea acolo iarna într-un frig cumplit. O să fie o lucrare foarte frumoasă, sunt sigur”, a declarat primarul Nicolae Robu. Până la terminarea lucrărilor la Piaţa Badea Cârţan, comercianţii se vor muta în Piaţa Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.